Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1122 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Goroseilerin odalarina dönmeleri, neden hasar almadıklarını da acikliyor olabilir. Fiziksel halleriyle degil de uzaktan dövüsüyorlarmis demek ki.
Emeth robot herhalde, yeni bir karakter degildir. Merak ettigim joyboy bir dev mi yoksa nika nika meyvesiyle kendisini deve ceviren biri mi sürekli
 
Nika meyvesinde haki var denmesin diye, hemen Enma denmesine ne diyorsun? ;) Joy Boy'un, Nika meyvesine haki, hatta ruhunu koymadığını nereden bileceğiz?
Kaç yıllık hurdada duran robot Nika düm tek tek yapınca Joy Boy geldi diye canlandı. Joy Boy üstüne deposuna haki bırakmış. Joy Boy'un zekatı diye bıraktığı haki Goroseileri köyüne yolluyor. Bunu yapan adam meyveye de haki sıkıştırmış.
 
Saturn bence bundan sonraki süreçte insan formuna dönemeyecek. Mesela normal bir şeytan meyvesi kullanıcısı denizden kurtarıldıktan sonra istediği zaman şeytan meyvesini kullanabilirken, Saturn şeytan meyvesini istemsizce kullanıyor olabilir.

Deniz suyu Saturn’u şeytan meyvesi formuna kilitledi. Çünkü Saturn yaratık formunda denize düştü. Ve adamı yaratık formuna kilitledi.

Belki de Gorosei üyeleri eğer ki insan formunda denize düşerlerse şeytan meyvelerini kullanamayacak hale gelecekler. Yani yaratık forumlarına geçemeyecekler.

Deniz suyu bir nevi Gorosei’ye karşı kilitleme görevi üstleniyordur. Yani bir Gorosei denize nasıl düşerse hayatının kalan kısmını o forumda geçirmek zorundadır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık