Sadece o zoan formunda döndüğü için yazmıştım ayrıca Devon dokunduğu kişilerin sadece görünümlerini mi alıyordu var mı böyle bir bilgi ? Belki güclerinide kullanabiliyordur.İyi de odalarına dönmelerinin sebebi haki muhtemelen. Yani zorla gönderilmişler. Devon o geçidi nasıl kullanacak ki ?
Sadece Satürn'ün zoan formunda döndüğü nerede yazıyor ki?Sadece o zoan formunda döndüğü için yazmıştım ayrıca Devon dokunduğu kişilerin sadece görünümlerini mi alıyordu var mı böyle bir bilgi ? Belki güclerinide kullanabiliyordur.
Spoiler çevirisine göre yazdım Kadimlerin odaya gönderildiğini Satürn dışındakilerin insan hallerine geri döndüğü yazıyorSadece Satürn'ün zoan formunda döndüğü nerede yazıyor ki?
Sonradan atıldı o spoiler. Tek metin için yazmayayım dedim. Direk türkçesini yazdım.Sadece Satürn'ün zoan formunda döndüğü nerede yazıyor ki?
Scotch paylaşmış. Onun dediğine göre Saturn Egghead'te kalmış. Diğerleri dönmüş.Sonradan atıldı o spoiler. Tek metin için yazmayayım dedim. Direk türkçesini yazdım.