Bu yumruk mangada var mıydı hiç hatırlamıyorum. Külotçu reis sağolsun yüzeysel okumaya başladık seriyi
Var da animedeki gibi nükleer bomba değilBu yumruk mangada var mıydı hiç hatırlamıyorum. Külotçu reis sağolsun yüzeysel okumaya başladık seriyi
Garp değil de Coby'nin yumruğu var mıydı demek istedim aslında. Garp reisi yüzeysel okumak ne haddime de Coby reis görünce panel atlamış olabilirim, Smokercıyım ben cünküVar da animedeki gibi nükleer bomba değil
Genç GarlingGarling'in süper model gençliğini de bir taraflarına benzetirlerse Toei'ye karşı silahlı direniş hakkı doğar.
Ben zencinin hala orada ne alaka olduğunu anlamaya çalışıyorum.Yaşlı haliyle neler yaptı reis.Prime olsa şu tarifeyi çekerdi karasakal korsanlarına(Teach dahil)
Ah be yine duygulandıkGarp ile Kuzan’ın sohbet sahnesine bastıkları animasyona bak. Sebebi neydi? Garp lobisi kara para mı aklıyor çözemedik. Kid’in toplam tüm sahnelerinin toplamından daha fazla maliyeti varmış bu sahnenin @Montana
Garp babanın ağırlığı için gerekli bir harcamaGarp ile Kuzan’ın sohbet sahnesine bastıkları animasyona bak. Sebebi neydi? Garp lobisi kara para mı aklıyor çözemedik. Kid’in toplam tüm sahnelerinin toplamından daha fazla maliyeti varmış bu sahnenin @Montana