6 ay derken? Olay ne?Pazar günler op izlemek benim için bir alışkanlıktı. 6 ay ara vermeleri üzücü oldu. Kına yakın!!!!1!!!11
6 ay derken? Olay ne?Pazar günler op izlemek benim için bir alışkanlıktı. 6 ay ara vermeleri üzücü oldu. Kına yakın!!!!1!!!11
hedefi gereği gayet de gerekiyor, op un sonradan uzatıldığını göz önüne alırsak başta o potansiyeli göstermemesi de normal karşılanabilirAynı hızda gelişmesi gerekmiyor. Karakteri başta o potansiyelde göstermedi.
Anime Nisan'a kadar ara vermiş.6 ay derken? Olay ne?
8 yaşındaki Zoro da o eli yok ederdi dersek taşlar yerine oturuyor.Tüm çalışmasını toplasan 8 yaşındaki Zoro'ya yetişemez be Riful xD
Sebep? Mangadan bayağı uzakta zaten niye bu kadar uzun ara var?Anime Nisan'a kadar ara vermiş.
Dragon Ball Daima'ya beklerizPazar günler op izlemek benim için bir alışkanlıktı. 6 ay ara vermeleri üzücü oldu. Kına yakın!!!!1!!!11
Yeni bölümler yerine 6 ay boyunca Balıkadam arkının kısaltılmış versiyonunu yayınlayacaklarmış. Neden? Bilinmez ama animeyi daha iyi yapmak için dye umalım. Anime mangaya çok yaklaştı. Filler girmek yerine böyle bir şey yapıyorlar gibi.Sebep? Mangadan bayağı uzakta zaten niye bu kadar uzun ara var?
Kanıtın var mı kral?Tüm hasırşapkaların tüm ömürlerinde yaptıkları toplam antrenmanı Kobi birkaç gecede yapıyormuş. Bırakın bu kadar güçlü olsun.