Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1121 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dragon'u ufak panele koyması olmamış. Yarım sayfa büyük Dragon sonra diğerlerini çizmesi lazımdı. Bu Oda'nın yatacak yeri yok. :)
 
bu bölüm de op evreninde yaşayanlar için çizilmiş ve sözlerini malumu ilan ederek bitirmiş vegapunk. kötü bölüm değil ama söylenecek fazla bir şey de yok bölüm hakkında.

umarım bir sonraki bölüm bonney, sağ olun sayenizde intikamımı aldım tarzı bir cümle kurmaz. her ne kadar ginny ve kuma'nın intikamını alması gereken kişi başkası olsa da pek bir beklentimiz olmadığından o karakterden, bu intikamı alabilecek tek kişi bonney ve satürn ölmedikçe bu defter kapanmaz.
 
Son düzenleme:
bu bölüm de op evreninde yaşayanlar için çizilmiş ve sözlerini malumu ilan ederek bitirmiş vegapunk. kötü bölüm değil ama söyleyecek fazla bir şey de yok bölümde.

umarım bir sonraki bölüm bonney, sağ olun sayenizde intikamımı aldım gibi tarzı bir cümle kurmaz. her ne kadar ginny ve kuma'nın intikamını alması gereken kişi başkası olsa da pek bir beklentimiz olmadığından o karakterden, bu intikamı alabilecek tek kişi bonney ve satürn ölmedikçe bu defter kapanmaz.
Bence de kötü değil ama zaten bildiğimiz şeylerden bahsedildiğinden o kadar da söylenecek bir şey yok.
 
Vegapunk'ın konuşmasında birkaç önemli nokta var. Hazineyi ilk etapta ele geçirecek kişi muhtemelen Luffy olmayacak. Vegapunk aracılığı ile ucundan spoilerını verdi bunun. Karasakal One Piece'i ele geçiren kişi olacaktır. Beyazsakal da ölürken Karasakal'a Roger'ın beklediği kişi sen değilsin gibi bir şey demişti. Oda bunun üzerine gidecektir. Ayrıca Vegapunk her ne kadar Ohara kaynaklarını okuyup açık şekilde Gorosei'ye karşı gelse de, savaşın en başında hangi tarafın haklı olduğuna dair net bir söylemde bulunmadı (ki sanırım konuşmasında en az 2 kez eline bu konuda yorum yapma fırsatı geçmişti). Umarım Oda konuyu bu şekilde işlemeye devam eder. Çünkü iki taraftan birinin net haklı veya haksız olduğu bir senaryo cidden aşırı sıkıcı olur.
 
Kuzan belkide hain çıkmayabilir. Gerçekten karasakalla birlikte one piece'i bulmaya çalışıyor olabilir. Dünya hükümetinin gaddarlığına ve zulmüne fazlasıyla vakıf birisi kuzan. Dünya hükümetinin sırlarının one piece de yattığını biliyor olabilir. Hem karasakal flashback'inde de gördük. Kuzan hala ohara'yı kafasından atamamış. Ayrıca seride bir irade devretme söz konusu. Clover'ın da D çıkmasıyla birlikte belkide onun iradesi dolaylı yoldan kuzan'a geçmiştir? Sonuçta kuzan hala daha insanların tarihi araştırması gibi saçma bir sebepten soykırıma uğramasını, böyle bir organizasyonun ve olayın bir parçası olmasını anlamlandıramıyor. Bunu öğrenmek istemesi doğal bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık