Mihawk düşmanı değilsen, Shanks Mihawk’ın köpeğidir diyeceksin.
Mihawk düşmanı değilsen, Shanks Mihawk’ın köpeğidir diyeceksin.
Nika zaten böylemiş ki. Luffy, Nika meyvesini başka şekilde kullanmıyor, en azından uyanış halini. Vega'nın son dediklerini önemli Nika'nın hayal ettiği gibi olsun, olmasın; dünyanın nasıl olması gerektiğine karar veren kişi Op'u bulanlar olacak. Umarım Nika ile aynı şeyi istemez Luffy de, bu Nika mevzusu kapanır.Nika'yı Luffy sayesinde hayal edebildi diyorum. Aklındaki Nika Luffy'nin çizdiği Nika oldu çünkü. Aslında gücünü Luffy'den alıyor bir nevi.
Açıkçası ben Nika ifadesi görmedim Vegapunk'ın ifadesinde ki Joy Boy geçen yeri de yanlış anladığını düşünüyorum.Nika zaten böylemiş ki. Luffy, Nika meyvesini başka şekilde kullanmıyor, en azından uyanış halini. Vega'nın son dediklerini önemli Nika'nın hayal ettiği gibi olsun, olmasın; dünyanın nasıl olması gerektiğine karar veren kişi Op'u bulanlar olacak. Umarım Nika ile aynı şeyi istemez Luffy de, bu Nika mevzusu kapanır.
Mihawk düşmanları anında tespit edilir @Mihawk yaz bunları
Nika dediğim Joy Boy yaw. Luffy'i aslında nika ele geçirdi, o yüzden Joy Boy oldu deniyor ya. Vega'nın o son sözü bu saçmalığı bitiriyor işte.Aynı şeyi düşünüyoruz yani.Açıkçası ben Nika ifadesi görmedim Vegapunk'ın ifadesinde ki Joy Boy geçen yeri de yanlış anladığını düşünüyorum.
Orada isterse o kişi arzulanan Joy Boy olsun ister olmasın, dünyanın kaderi one piecei bulan kişi tarafından belirlenecek diyor.
Bu aslında Luffy'nin arzulanan Joy Boy olmayacağının garantisi. Orada Joy Boy'un hayal ettiği gibi bir anlam yok gibi geldi bana.
Ben yanlış anlamışım aynen. O cümle çok önemli. @RedTeroR yine patlamış.Nika dediğim Joy Boy yaw. Luffy'i aslında nika ele geçirdi, o yüzden Joy Boy oldu deniyor ya. Vega'nın o son sözü bu saçmalığı bitiriyor işte.Aynı şeyi düşünüyoruz yani.
Yok yav gömmedim hatta zirveye oynuyor demişim :d Teachin ne kadar özel bir karakter olduğunu Satürn bile dile getirdi . Luffy için şu an evrende en tehlikeli düşman Teachtir .Her karakteri överken söz konusu Teach olunca gömmen gözlerden kaçmadı yapma üzüyosun kırıyorsun ayıp ediyorsun 🥲