Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1121 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bb ile alakayı kuramadım geçmişini gösterdi işte yetimmiş Marconun bıraktığı köyde yetişmiş daha da göstermez misyonu bitti karakterin.
Bb'nin misyonu bitmez yükselme devrinde adam daha bu adamın çöküşünü de görecez nereye bitiyor vizyonu finale kadar varlığını sürdürecektir.

Gorosei iyice şamar oğlanı oldu , hasar almıyor diye gelen geçen sektiriyor top gibi . Hele Ju Peteri enseye şaplak hale getirdi.

henüz bittiğini sanmıyorum. O kadar güçlü bir adamın Rocks'ın emri altında olmasını açıklaması gerekiyor. Buda bizi Tanrı vadisine götürür.
Soyu sopu anlamında diyorum ya. Bir kişi de doğru anlamamış yazdıklarımı ya. Makara olsun diye WB(Beyaz Sakal Edward Newgate) övelim dedik nerelere geldi konu. :D

Bb'nin misyonu bitmez yükselme devrinde adam daha bu adamın çöküşünü de görecez nereye bitiyor vizyonu finale kadar varlığını sürdürecektir.
Bb'nin misyonu biter diye bişey demedim.

Oda Luffy'nin 40'lı yaşlardaki halini çizdiğinde Shanks'a çok benziyordu belki Luffy'nin bir öz Abisi var ve oda Shanks'a benziyordur? (Dragon'dan beklenir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık