Boşuna aynen kanka yazmıyorum sana xDBugün Nika'cılar fena patladı.
Boşuna aynen kanka yazmıyorum sana xDBugün Nika'cılar fena patladı.
Usta çok haklısın.Şonen ana karakterlerin Guts'ı gibi bir şey oldu Luffy...Delireceğim.
WB bu kadar her şeye hazır sahipken emek vermemişken Luffy'nin ömründen ömür gitmesi güçlenmek için çok emek harcaması beni delirtiyor. @II. Invictus @Whitebear D
@RedTeroR hiçbir zaman Luffy'i sevmedi. O hep güçlüleri sever çünkü. Luffy'nin burnu sürte sürte zirveye çıkmasını hoş karşılamamıştı. Ona WB gibi tüm güçlerin doğuştan bahşedildiği biri lazımdı.Usta çok haklısın.Şonen ana karakterlerin Guts'ı gibi bir şey oldu Luffy...
Hasar almıyor saçmalığıyla arcı sündürdü ama Goroseileri madara etti. Kizaru daha zorluk çıkardı ilk gözüktüğünde.Yalnız Akainu ve Kuzan’ın ayrı muamele görmesi hoşuma gitti. Bu Arc Kizaru’nun aksiyon aldığı yerlerde fena gitmiyordu. Sonra Gorosei çıktı arcı mahvetti sürekli dayak yiyip durdular. Bir Kizaru kadar etkili olamadılar. Keşke adaya gelmeselerdi de Kizaru’yu dövüşe devam ettirseydi. Vegapunk,Bonney diye diye mentali bozuk duruma soktu. Işık Logiasının tam kapasitesini görmek isterdim.
@sensey @artyomdh @Tyr @Sodex
Sağ Kollar Goroseilerden daha etkileyici gözükmüştü valla.Hasar almıyor saçmalığıyla arcı sündürdü ama Goroseileri madara etti. Kizaru daha zorluk çıkardı ilk gözüktüğünde.