Keşke öyle olsaydı, savaş kaybetsin diye ihanete uğratıldı ve dövüşte kalbi tekledi adamcağızın… keşke ölünce tanrı olabilseydi, kıskanıyorum.WB kadar torpilli karakter yok
Keşke öyle olsaydı, savaş kaybetsin diye ihanete uğratıldı ve dövüşte kalbi tekledi adamcağızın… keşke ölünce tanrı olabilseydi, kıskanıyorum.WB kadar torpilli karakter yok
Usta adam istese savaşın başında bütün MF’yi denizin dibine sokardı, kurgu gereği böyle olmadı. Alpa hala “torpil” diyor. Alpa ne dersen zıttını takip etmek lazım. @RedTeroR haklıymış.Keşke öyle olsaydı, savaş kaybetsin diye ihanete uğratıldı ve dövüşte kalbi tekledi adamcağızın… keşke ölünce tanrı olabilseydi, kıskanıyorum.
Red hazıra konan adamları seviyor... Luffy emektar adam hoşuna gitmez.
Haklısın dostum, deniz seviyesi yükseliyor diye dünyanın iyiliğine göre hareket etmesi gerekti.Usta adam istese savaşın başında bütün MF’yi denizin dibine sokardı, kurgu gereği böyle olmadı. Alpa hala “torpil” diyor. Alpa ne dersen zıttını takip etmek lazım. @RedTeroR haklıymış.
Ülkedeki sokak köpekleri itlaf edilmesin eylemine forumdan katılanlar tam liste
Bir karakter düşün manga başladığından beiridir 2000 küsür kere hayatı kurtarıldı ve buna rağmen öldü.Usta adam istese savaşın başında bütün MF’yi denizin dibine sokardı, kurgu gereği böyle olmadı. Alpa hala “torpil” diyor. Alpa ne dersen zıttını takip etmek lazım. @RedTeroR haklıymış.