Vegapunk her zamanki gibi hatalı değerlendirmede bulunuyor. Aslında kabahat onda değil, ne de olsa Vegapunk sıradan insan, Nikanin kurgusunu bilebilmesi mumkun değil.Bir detay fark ettim. Bu detayı sizinle paylaşmak istiyorum.
Vegapunk'un konuşmalarına bakacak olursak One Piece'i kimin bulduğunun bir önemi yok. Kim One Piece'i bulursa o kişi dünyanın kaderini değiştirme şansına sahip olaca. Yani Luffy'nin diğer bir ifadeyle Joy Boy'ın dışındaki herhangi birisinin de One Piece'i bulması dünyanın kaderini etkileyecek. Olay Joy Boy'un, One Piece'i bulması değil. One Piece'i kim bulursa dünyanın kaderi değiştirecek. Biz hep Roger, One Piece'i erken buldu. Bu yüzden hiçbir şey yapamadı diyorduk ama bu tezimiz çürüdü. Roger da dünyanın kaderini değiştirme şansına sahipmiş.!!!
Roger, One Piece'i bulmasına rağmen neden dünyanın kaderini değiştirmedi???
Resmi çeviri olduğu içindir, İngilizce okudukları için alışkanlıktan atıyorlardır. Çıkarım yapması basit bir mevzu aslında, bunca sene bunu merak etmen...Bu forumda hep merak ettiğim bir şey var sayfalar eklenirken niye hep ingilizce ekleniyor
bulur ama nasil hukmedecek roger bir sey yapamadi dendiOne Piece'i Joy Boy'un istediği kişiden başkası bulabilir dendi. Ve One Piece'i kim bulursa o dünyanın kaderine karar verecek deniyor.
Burada Nika'cılar anlattığı gibi kilit şeyin Nika olmadığı One Piece olduğu onu da herkesin ele geçirebileceği ima edilmiş.
@RedTeroR bunu nasıl çevirir bilmiyorum.
Çünkü yanlış zamanda geldi. Ayrıca Roger, Op'u bulduğu için dünyayı şekillendirdi zaten. Korsan akımını başlatan Roger. Çağı başlatmasa, Op bulunmasa belki de Luffy korsan olmayacaktı. Bir nevi Luffy'nin kaderini şekillendirdi.bulur ama nasil hukmedecek roger bir sey yapamadi dendi
Doğru denilmiş. Mihawk > Shank > AmirallerSon panelde Mihawk nerede? 2 Amiral var Mihawk yok. Bana Mihawk>>>>Amiraller denmişti.
Rogerin cağı başlatması tamamen E. Odanın geri sayım fetişinin tezahürü, başka bir esprisi yok.Çünkü yanlış zamanda geldi. Ayrıca Roger, Op'u bulduğu için dünyayı şekillendirdi zaten. Korsan akımını başlatan Roger. Çağı başlatmasa, Op bulunmasa belki de Luffy korsan olmayacaktı. Bir nevi Luffy'nin kaderini şekillendirdi.