Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1121: Çağların Gelgitleri

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 77 46.4%
  • Orta

    Kullanılan: 34 20.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 55 33.1%

  • Kullanılan toplam oy
    166
Erken geldiler çünkü; daha Poseidon doğmamıştı. Toki'nin 20 sene sonrasına gönderme nedeni Poseidon'un doğacak olması ve iki kralın buluşma mevzusu. 25 sene önce duymuştu bu kehaneti Oden... Shiro'nun, Luffy'yle tanıştığı, Poseidon'un gücünün tam anlamıyla uyandığı zamana denk geliyor.


Bu forumda hep merak ettiğim bir şey var sayfalar eklenirken niye hep ingilizce ekleniyor :)
 
Bir detay fark ettim. Bu detayı sizinle paylaşmak istiyorum.

Vegapunk'un konuşmalarına bakacak olursak One Piece'i kimin bulduğunun bir önemi yok. Kim One Piece'i bulursa o kişi dünyanın kaderini değiştirme şansına sahip olaca. Yani Luffy'nin diğer bir ifadeyle Joy Boy'ın dışındaki herhangi birisinin de One Piece'i bulması dünyanın kaderini etkileyecek. Olay Joy Boy'un, One Piece'i bulması değil. One Piece'i kim bulursa dünyanın kaderi değiştirecek. Biz hep Roger, One Piece'i erken buldu. Bu yüzden hiçbir şey yapamadı diyorduk ama bu tezimiz çürüdü. Roger da dünyanın kaderini değiştirme şansına sahipmiş.!!!

Roger, One Piece'i bulmasına rağmen neden dünyanın kaderini değiştirmedi???
 
Bu kişi Sword'un lideri olabilir mi? (Hem ekranda yalnızca kılıcı gözüküyor)
Aokiji'nin de Akainu ile birlikte çalıştığı gibi bir anlama çıkarılabilir.
 
Son panelde solda devrimci, hükümet, denizci ve sword var. Sağda devrimci Sabo, hükümet Garling, Coby ve Aokiji var. Coby’e sword dese Aokiji denizci oluyor, Coby’e denizci dese Aokiji sword. Aokiji’nin ihaneti kesinleşti. Şimdi sorun nasıl yapacağında; 4. poneyi Luffy’lere bir şekilde iletecek. Luffy vs Teach olurken denizcileri Raftel’e doğru yönlendirebilir. Yine tayfaya yarayacak durum galiba.
Bu arada arcın en iyi bölümüydü. Buna şükrediyoruz.
 
E hani bu çakma robot bir şey yapacaktı zamanı gelmişti? Yine kolpa çıktı. Ayrıca Satürn'ün yüzünü ayrı ayrı kaç panelde görüyoruz aynı şekilde ve bu çok sıkıcı. Her mangada en az 4 silueti var adamın böyle. Ne anlıyorsun şundan adi herif de ikide bir koca burnu ve boş bakışını gözümüze sokuyorsun?

Edit: Saydım, sadece bu bölümde 6 tane o şekil boş bakı paneli var. ctrl+c, ctrl+v.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık