Wano bitmiş. Aklı olan yaşamaz orada. Fikir özgürlüğü bile kalmamış.
Sanarsın ülkeyi Kim Jong Un yönetiyor çocukları anında paketlemişler.
Wano bitmiş. Aklı olan yaşamaz orada. Fikir özgürlüğü bile kalmamış.
Sanarsın ülkeyi Kim Jong Un yönetiyor çocukları anında paketlemişler.
Şu an Redon’un neden kemerleri bağlayın dediğini anladım kemer olmasa camdan dışarı uçmuştum teşekkürler Redon.Çok fazla bilgi içeren müthiş bir bölüme benziyor.
Belki para alıp propaganda yapan youtuber tayfanın hesaplarıdır.Şu spoilerci gavatların dünyayı şaşırtacak diye bizi gazlamaya çalıştığı şey gold roger'ın gol d. roger olması mıymış yani? Şu şerefsizleri lütfen taşımayın şu siteye. Twitterdan zaten blockladım gavatları. Bunlar kesin Shonen Jump çalışanları ve spoilerler legal olarak veriliyor. Resmen spoiler değil bölümün reklamını yapıyorlar. Bu ibnelere güvenip japonlar mangaları alıyorlar.
Denjiro'nun kerhane işletmecisi olduğunu düşünürsek çocukların geleceğini pek hayrlı görmüyorum.Denjiro'nun çocuklara ne yapacağını Vegapunk'ın açıklamasından daha çok merak ediyorum. Bitir artık şu arcı.
Hayatları karardı çocukların maalesef. Vivre cardları ellerinden alınıp Wano dışına çıkma yasağı gelmiş.Denjiro'nun çocuklara ne yapacağını Vegapunk'ın açıklamasından daha çok merak ediyorum. Bitir artık şu arcı.