Smoker 9 Tem 2024 #91 Vegapunk tıpkı AKP'li bürokratlar gibi. Sürekli önemli bir şey söyleyeceğini söyleyip hiçbir şey söylemiyor. Söylediği şeyin de hiçbir önemi çıkmıyor. Aynısı, hiçbir farkı yok.
Vegapunk tıpkı AKP'li bürokratlar gibi. Sürekli önemli bir şey söyleyeceğini söyleyip hiçbir şey söylemiyor. Söylediği şeyin de hiçbir önemi çıkmıyor. Aynısı, hiçbir farkı yok.
Çörekçioğlu Luffy 9 Tem 2024 #92 Vegapunk'ın açıklamalarının seriye katkısı: https://m.youtube.com/shorts/Hs9kuR-XMC4?si=vOOH_h2L1_L6jKOV
Vegapunk'ın açıklamalarının seriye katkısı: https://m.youtube.com/shorts/Hs9kuR-XMC4?si=vOOH_h2L1_L6jKOV
Tommy Vercetti 9 Tem 2024 #93 Lan Roger "D" mi...? Vay anasını beee... sırf şu bilgi için bile Bu bölüme "Efsane" derim ben. Oda yine pisiriyor beeee...
Lan Roger "D" mi...? Vay anasını beee... sırf şu bilgi için bile Bu bölüme "Efsane" derim ben. Oda yine pisiriyor beeee...
İtachi_27 9 Tem 2024 #94 Ben doğru anladım değil mi? Zoro, Nusjuro'yu durduramamış ve Atlas Nusjuro'yu durdurmak adına kendini patlatmış ve başarmış. Atlas>Zoro kesinleşti. Atlas bu nasıl büyüklüktür, kulaklarına beton yetmez.
Ben doğru anladım değil mi? Zoro, Nusjuro'yu durduramamış ve Atlas Nusjuro'yu durdurmak adına kendini patlatmış ve başarmış. Atlas>Zoro kesinleşti. Atlas bu nasıl büyüklüktür, kulaklarına beton yetmez.
Büyük Korsan Kaidou 9 Tem 2024 #95 Bence Oda öldü, kamuoyuna da duyrulmadı, editörleri de eski bilgileri tekrar tekrar kullanıp seriyi devam ettirmeye çalışıyorlar. Roger’ın isminde D. varmış; Gizli İçerik
Bence Oda öldü, kamuoyuna da duyrulmadı, editörleri de eski bilgileri tekrar tekrar kullanıp seriyi devam ettirmeye çalışıyorlar. Roger’ın isminde D. varmış; Gizli İçerik
aySberg 9 Tem 2024 #96 İnşallah bu şaşıranlar arasında Rayleigh yoktur Sodadan bir resital geliyorrrrr. Hazırlanın! Sid dedi ki: İnsanlar Roger'in adında "D" harfini duyunca şaşırıyor Genişletmek için tıkla ...
İnşallah bu şaşıranlar arasında Rayleigh yoktur Sodadan bir resital geliyorrrrr. Hazırlanın! Sid dedi ki: İnsanlar Roger'in adında "D" harfini duyunca şaşırıyor Genişletmek için tıkla ...
Büyük Korsan Kaidou 9 Tem 2024 #97 Gelecek bölüm olacaklar; -Robota vuracaklar, yayın hafif kesinti yaşayacak -İnsanlar yine şaşıracak -Sonra robot Nika’nın davul sesleriyle ayağa kalkacak -Yayın yine gelecek ve dışarıdan tepkiler -Vegapunk “o kişi…” diyecek ve bölüm sonu -Haftaya ara var.
Gelecek bölüm olacaklar; -Robota vuracaklar, yayın hafif kesinti yaşayacak -İnsanlar yine şaşıracak -Sonra robot Nika’nın davul sesleriyle ayağa kalkacak -Yayın yine gelecek ve dışarıdan tepkiler -Vegapunk “o kişi…” diyecek ve bölüm sonu -Haftaya ara var.
II. Invictus 9 Tem 2024 #98 Kuroro dedi ki: Tek sayıda yaptığı icraatlar Zoro'nun arc boyu yaptıklarını ikiye katlamış @II. Invictus Genişletmek için tıkla ... Nusjuro'ya Zoro hariç herkes zarar veriyor...
Kuroro dedi ki: Tek sayıda yaptığı icraatlar Zoro'nun arc boyu yaptıklarını ikiye katlamış @II. Invictus Genişletmek için tıkla ... Nusjuro'ya Zoro hariç herkes zarar veriyor...
II. Invictus 9 Tem 2024 #99 II. Invictus dedi ki: Nusjuro'ya Zoro hariç herkes zarar veriyor... Genişletmek için tıkla ... Pardon Ryuma olacak...
II. Invictus dedi ki: Nusjuro'ya Zoro hariç herkes zarar veriyor... Genişletmek için tıkla ... Pardon Ryuma olacak...
Empyrium 9 Tem 2024 #100 aPi oDa hikaye yaziyor aPi aDam Efsane CiZmis Apii Dressrosadan sonra at cope gitsin. Belki Mf de olabilir. Senin cizecegin Manganin.
aPi oDa hikaye yaziyor aPi aDam Efsane CiZmis Apii Dressrosadan sonra at cope gitsin. Belki Mf de olabilir. Senin cizecegin Manganin.