Bir şey bulamadıkça geçmiş bölümlerde azıcık sivrilmiş karakterlere ya D. adını veriyor ya da Kralların Hakisini.
Ben 10>>>> Güncel OpPaso küçük çocuklar kurtarıyor bizimkileri. One Piece mi Ben 10 mi belli değil
Virüslü mail atalım. Afrika’daki dedenizden altın miras kaldı artık dergiye bağlı kalmadan yazabilirsiniz diyelim.Ne diyeceksin.Biz korsan okuyucularız sana 3 kruş faydamız yok ama bölümlerini beğenmiyoruz kendini toparla Oda: )
Nika Eurovision a katılsa birinci olur muydu?%99 öyle, %1'lik payı da Robotun Nika'nın davul sesini kayda alıp yüksek volume Gorusei'lere dinletip Gorusei'yi dans ettirmesine veriyorum. Paslandığından saldırı yapamayan, enerji kaynağı sürekli git gel yapan robot, kendini imha edecekken de edemez bu mantıkla. Nika'nın yürek hoplatan davul sesi kaç kmkarelik Zuneshanın, koca koca devlerin, hatta canlı varlık bile olmayan Emethin bile yüreğini hoplatırken Gorusei'nin tepki vermemesi mümkün olmamalı.
cinsel yönelimine bağlı.Nika Eurovision a katılsa birinci olur muydu?
Feriştah'ın fentezileri >> Güncel opBen 10>>>> Güncel Op
Robotla ilgili tek dayanağım bu. 200 yıl önce kutsal toprağı basıp sapa sağlam uykuya dalmışsa Ya kadimler robottan güçsüzdür ki solucan hiçbirşey yapmadan robotun yarısını aldı, yada birisi yarı yolda robotun pili bitince bunu hızlıca kaçırdı. Toki olabilir! Zamanda ileri atlaya atlaya gidip bulduğu avantajları, güçlü herşeyi aynı tarihe ışınlıyor olabilir. O belirli tarihte dev bir yığınak yapıyor gibi.Robot 200 yıl önce mariejois'a saldırdığında nasıl sağ çıkmış oradan ? Solucan ihtiyar, tek vuruşta neredeyse yarısını yok etti.