Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1119 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Robotumuzun adını öğrendik ve birçok mitoloji de ismi geçen yapay golemi temsil ediyor ama bu hali ile çok eksik kalıyor. Merak ettiğim şey ise; bu antik hurdadan sadece bir tane mi var yoksa LaughTale veya suyun altında kalmış ada parçalarında daha çok bu robotlardan var mı?

OP'deki kayıp yüzyılı çok merak ediyorum, dünyanın sular altında kalma hikayesi oldukça mantıklı ve hatta geçmişte kıtaların olması, günümüzde ise ufak parçalarda yaşanması falan inanılmaz keyif verdi. Umarım, Nika olayı gibi saçma hikayeler kurgulayıp serinin içinden geçmiş ve hiç yoktan geçmişi güzel bir kurgu ile izlemiş oluruz.
 
Marsa bildiğin Cracker tarifesi uygulamış mangaka. Etraftaki cisimlere de çarpıtırsa tam olacakmış, Nikanin hayal gücü sınırsız ama E. Odanın sınırlı olunca böyle tekrarlar oluşuyor maalesef :)
 
Franky sırf bu arc değerini canavar 3lüye yaklaştırdı kanımca. Adam nerde sorun var tak çözüyor. Kaptan mı ezilecek vur geç, saldırı mı yapılacak göm. Yohoho ile değişmeli iyi iş çıkarıyorlar. Ayrıca katılıyorum inşallah Usop elbafta ezilirdi rezil hayatı son bulur. Senede bir sogekingin bayrak yakmasına anar rahat ederiz.
robot zaten sudayken bilincini kaybetmemişti. Ama yayın kesilmişti. Bu salyangoz suda neden çalışmıyor? Eğer sinyal sorunu varsa baa da nasıl sadece sesli salyangozla bm ile konuşuldu? Görüntü gitsin ses devam etsin.
luffy vura vura ancak anladı hasar veremediğini. Gorosei nin kafası daha hızlı çalışsa bari. 200 yy önce bitiremedikleri robotu bu sefer bitirecek mi?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık