Öldü zaten ama Nikanin planı henüz bitmemişti o yüzden geri dirildi.Keşke burada ölsaydi... en azından şerefiyle öldü derdik...
Dragon sayesinde komediye doyduk bu kesmez bizi. Hem Nika gibi kazanacağına yenilsin bir şey olmaz...Dayak yemediği bir İmu kalmıştı. Adama makul bir amaç bulun aga. Sonra iş komediye dönüyor gülüyoruz.
@Skywalker bu sıralar gergin gibi usta, Dragon’dan başka karakter övülmesin istiyor övene salça oluyor.Dragon sayesinde komediye doyduk bu kesmez bizi. Hem Nika gibi kazanacağına yenilsin bir şey olmaz...
İnsanlar hükümetin doğruluğuna bu kadar iman etmişken sadece orduların çarpışması fayda vermez. Böyle bir şeyi beklemek ayrı bir gülünç.Dragon sayesinde komediye doyduk bu kesmez bizi. Hem Nika gibi kazanacağına yenilsin bir şey olmaz...
One piece gidişatıyla Bleach ve Naruto'ya rahmet okutturacak son bir kaç yıldır böyle söylüyorum sağolsun sOda da beni hep haklı çıkarıyor.Zaten son bir senedir sadece resimlerine bakıyorum şunun bari bleach muamelesi görse zort diye bitse de kurtulsak
One piece deki insanların bir şeye inanıp inanmamasının bi önemi yok. Önemli olan savaşı kazanıp kazanmaman bu insanların ne etkisi var zaten ne söylesen inanıcak. Dragonu iyi bilse ne olucak kötü bilse ne olucak. Hükümeti iyi bilse ne olucak kötü bilse ne olucak. Varsayalım Dragon'un iyi olduğunu biliyorlar ve devrimcilere katıldılar savaşta kral hakisi yiyip bayılıcak bi önemi yok. Diğer yandan savaş sonrası devrimci ordusundakiler zaten bu insanlara iyi davranıcak, elinde sonunda Dragon'un iyi olduğunu anlıyacaklar. Savaştan önce veya savaştan sonra anlamalarının pek bi farkı yok çünkü bu adamların savaşa etkisi yok.İnsanlar hükümetin doğruluğuna bu kadar iman etmişken sadece orduların çarpışması fayda vermez. Böyle bir şeyi beklemek ayrı bir gülünç.