Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1118: Özgür Ol

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 34 12.7%
  • Orta

    Kullanılan: 20 7.5%
  • Kötü

    Kullanılan: 17 6.4%
  • Rezil

    Kullanılan: 196 73.4%

  • Kullanılan toplam oy
    267
bonney'ye gelişmesi için 5 sene süre ve haki eğitimi ver, kid ve law'ı aynı anda yer. potansiyeli sınırsız, lamine yamal'ın one piece versiyonu.
 
Zaten son bir senedir sadece resimlerine bakıyorum şunun bari bleach muamelesi görse zort diye bitse de kurtulsak
 
Joyboy bukaner mıydı acaba ? Joyboy ilk korsan, bukaner korsan ırkı demek, Joyboy ölünce ırkına bukaner deyip köleleştirmis olabilirler.

Keşke burada ölsaydi... en azından şerefiyle öldü derdik...
Öldü zaten ama Nikanin planı henüz bitmemişti o yüzden geri dirildi.

Aizen 100 yıllık Midora 500 yıllık plan yapmıştı Nika bunları da geçti 800 yıllık plan yapmış, büyük oyun kurucu. @Millennium Wizard

Luffy denizlerdeki en özgür kişi olmak istiyor, Bonney en özgür geleceği düşlüyor ve ikisi de Nikaya dönüşüyor. Tamamen Nikanin eseri her şey, konakların bir önemi yok :)
 
Zaten son bir senedir sadece resimlerine bakıyorum şunun bari bleach muamelesi görse zort diye bitse de kurtulsak
One piece gidişatıyla Bleach ve Naruto'ya rahmet okutturacak son bir kaç yıldır böyle söylüyorum sağolsun sOda da beni hep haklı çıkarıyor.
 
İnsanlar hükümetin doğruluğuna bu kadar iman etmişken sadece orduların çarpışması fayda vermez. Böyle bir şeyi beklemek ayrı bir gülünç.
One piece deki insanların bir şeye inanıp inanmamasının bi önemi yok. Önemli olan savaşı kazanıp kazanmaman bu insanların ne etkisi var zaten ne söylesen inanıcak. Dragonu iyi bilse ne olucak kötü bilse ne olucak. Hükümeti iyi bilse ne olucak kötü bilse ne olucak. Varsayalım Dragon'un iyi olduğunu biliyorlar ve devrimcilere katıldılar savaşta kral hakisi yiyip bayılıcak bi önemi yok. Diğer yandan savaş sonrası devrimci ordusundakiler zaten bu insanlara iyi davranıcak, elinde sonunda Dragon'un iyi olduğunu anlıyacaklar. Savaştan önce veya savaştan sonra anlamalarının pek bi farkı yok çünkü bu adamların savaşa etkisi yok.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 38)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık