Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1117 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Krieg'in geri dönmesi herhalde son dönemdeki en çok şaşırdığım dönüş oldu.Bununla birlikte her yeni karakterin Gin olduğuna dair muhabbetler bitmiş oldu.
 
Zoro'nun elinde en iyi 12'den 2 kılıç var. Adam derecesi sandai kitetsu ile dövüşüyor. Hala bunun sebebini bilmiyoruz. Hiç sormuyor da wado'nun gücü ne acaba?
 
Oda'da anlamadığım bir durum var. Uzun süredir icraa ettiği mangakalıktan dolayı mı; yoksa kolaylıktan dolayı mı tercih ettiği seçimdir bilemem ama... Artık okuyucularını okuyamıyor olduğunu düşünüyorum. Ya da sadece belli karakter okuyucularına çalıştığını düşünmeden ettirmiyor. Mızmızlanma olarak algılamanızı istemem. Ancak Oda, Sanji'yi sürekli birilerini koruma üzerine bırakırken ortaya çıkan zor durumlarında güçlü rakiplerle karşılaştırıyor. Bu 3-4 kez olan bir durum değil. 10 üstü oldu. Aklıma gelenler 10'u geçiyordu. Bu formül okuyucu sinir eden bir durum. Karakterin kişilik özelliklerini daha farklı yollardan anlatabilme yollarına başvurabilirken; aynı kurguyu Sanji konusunda bir döngü olmuş durumda. Halihazırda karakter hakkında bir beklentiye girmek istemiyor insan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık