Bepo’ya bak iki yara bandı ile geziyor karasakal tayfası gene utandırdıBu vs sonucu yaralanmaları iyi resmedemiyor Oda ortalık yara bandından geçilmiyor güya şiddetli savaşlar oluyor.
Bepo'yu tedavi eden bence Law. Rosa'da ayak üstü kendini ameliyat etmişti. Kendine de tedavi basıp dinleniyordur şuan bence.Ayi'ya tedavi çekilmiş. Yüzünde yara bandi vs var. Dost bir adaya gitmişler gibi. Law yoğun bakımdadir
Yanlış biliyorsun şu an ölüm kalım mücadelesi veriyor Law. Ölebilir her an @II. Invictus @MD. TeachBepo'yu tedavi eden bence Law. Rosa'da ayak üstü kendini ameliyat etmişti. Kendine de tedavi basıp dinleniyordur şuan bence.
Mihawk'tan öğrenmediği ne malum. Mihawk aferim iyi yetiştirdim bile diyebilir.Kılıç ustalığı onurunu ayaklar altına aldı. Şimdi bunu yenseler Mihawk'a ben Gandi'yi yendim diye anlatacak.
Ayağım taşa takılıp yere düşsem bepo dan daha fazla hasar alırdım Karasakal ve tayfası bir kez olsun yüz güldürmüyorBepo’ya bak iki yara bandı ile geziyor karasakal tayfası gene utandırdı
Bepo kime yanlasak diye kapı kapı dolaşıyormuş usta... Adamda beğenmiyorlar anlayacağın...Yanlış biliyorsun şu an ölüm kalım mücadelesi veriyor Law. Ölebilir her an @II. Invictus @MD. Teach
Böyle giderse Garp da kaçar, kepaze olacaz.Cobygil de kaçmış konuyu nereye çeksek Karasakala eksi yazıyor.