#zorokapatılsın@Montana Zoro yine biz fanlarının başını öne eğdi... Mağduruz...
Kitap okumayı bırakıp aylar sonra bu bölüm için photoshop açtım.Bilgisayar başında değiliz ki biz de caps yapalım böyle.
#zorokapatılsın@Montana Zoro yine biz fanlarının başını öne eğdi... Mağduruz...
Kitap okumayı bırakıp aylar sonra bu bölüm için photoshop açtım.Bilgisayar başında değiliz ki biz de caps yapalım böyle.
Hedef şaşırttı reis. Yav he he diyemeyecekti bu sefer. "Yav, heeeeee... " demelik bölüm bu.Yok ya o futbol konusundan banlandı keşke şu bölüm olsaydı da Reisin muhteşem yorumlarını keyifle okusaydım.
Yalan söyleyip de taşa mı dönelim @Alpamis le olan kapışmalarını özledik beYok ya o futbol konusundan banlandı keşke şu bölüm olsaydı da Reisin muhteşem yorumlarını keyifle okusaydım.
Buggy, Mihawk'a Krieg reisin dönüşünün ardından nasıl olduğunu sorunca:
Kendisine kaçmak yakışmaz biliyor. Yine jinbe zorla tutup götürür diye yanında istemiş. Şöyle bi sahne gelir:
Böyle daha doğru oldu.Sanji’nin tek yediği, iki dev,bonney,sanji ve frankynin bir saniye oyalayamadığı adam ile Zoro ve Jinbe nasıl bir dövüş çıkaracak bakalım. Sürecin takipçisiyiz.
Griffith'in bile bu kadar haterı yoktur herhalde.Yorumları Zoro haterları doldurmuş. Gözlerim kanadı resmen spoiler yorumlarını okurken. Lütfü fanlarının algıları bunlar eyy RedTeroR gör bunları