Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1117 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diğer karakterlerin sessiz kalması problem değil. Hani luffy'nin bi tepki vermesine gerek yok da Vegapunk'ın bu açıklaması en çok dragonun işine yarayacakken hiçbir hareket yapmaması şahsen çok garibime gitti.
Ne yapması gerekiyor mesela? O da mı bir yayın yapsın? Zaten bu yayın en çok Devrimcilere yarıyacak. Ekstra söz etmesine gerek olduğunu sanmıyorum.
 
Misal veriyorum kelin hakisi zorodan güçlüyse (ki kuvvetli muhtemel öyle) kılıçta olası bir kırılma veya çatlama durumu olmaz mı
Ozaman olur tabiki , ama h.haki kullanan karakterler olduklarından , mesele irade oluyor yani karşısında ki zaten zayıf düşer , bundan kılıcı düşürür normal silahlanma değil çünkü artık , ayrıca iki yonkounun ortak saldirisinda kılıcı kırılmadı zoronun bunda kırılırsa biraz saçma olur , tabiki bunlar kişisel düşüncelerim olurmu olur.
Olursa da kırılma olmaz kılıcı direk kesilir nidai ler keskinlik ligi ile öne çıkıyordu ya.
 
Bu evrende iki şeyin olma olasılığı sıfırdır: Birincisi Zoro'nun Mihawk düellosu sonunda dediği "bir daha kaybetmeyeceğim" sözüne zıt olarak herhangi bir düelloyu kaybetmesi, ikincisi ise Fenerin şampiyon olması. İkincisinden pek emin değilim.
- Einstein.
 
Krieg filolarıyla bile grand line'a girmeye korkan adam, yeni dünyada ne işi var?
Luffy’den dayak yedikten sonra tekrar denemistir sansini. Ilk seferinde sansina Mihawk’a denk gelmisti ki bunun olasiligi cok az normalde. Ikincisinde sessiz sedasiz ilerlemistir, zaten su anda da BB’nin adasinda cer cop olarak takiliyorlar. Duz korsan hesabi, savas lordlarindan uzak dur, Paradise’da 5-10 ada gez gor, yeni dunyaya gec ve bir imparatorun tayfasina kapak at.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık