Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1117 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dragon'un büyük abdest gelmiş, kendini sıkıyor yarım saattir, dünyayı sarsan açıklama sırasında da gidemiyor. Etrafında o kadar adam var, "Dragon nerde? Gizli tarih açıklanıyor!" "Sçmaya gitti Sabo-san" olmasın olay diye... Hadi bitir ucundan düşecek, diyordur içinden.
 
Bölümde tek güzel şey Gin'in tekrar gözükmesi ve GERÇEK KORSANların gerçek bir korsanın yapacağı şekilde hazine peşinde koşmaya çalışmasıydı. Bizimkilerde maceraya atılıyorum diye etrafta gezsinler, Luffy en özgürüm diye gezsin. Ama yeni dünya dan beri aynı rotada ilerlesin. Vegapunk yayını da tam çöptü. Oda yine başka bir şeyi yarıda bırakıp bize yeni bir gizem sokup gitti. 2 yıldır gözümüze soka soka gösterdiği robotun da teke gitmesi işin cabası. Dünyadaki tüm one piece okuyucuları da buna kıl olmaya başlamışlar. Baya tepki gösterdiklerini gördüm. Ben şahsen one piece'i para verip okuyan biri olsam bu saatten sonra tek kuruş vermezdim.
 
Oy oy oy olaylara bak.
sanji rezilsin, yine zoroya kaldı tayfayı kurtarmak. Adam Pageonedan drakeden kingten queenden ve en son buz at adamdan benzer saldırıyı yedi. Beceremiyorsan havadan saldırma veya havada durma. Bir de bu adam herkesten darbe yedi, geleceği gören katakuri bir şey yapamadı yersen.
ulan zoro yine bir yerlerde fırlatılıyorsun, zaten bıraksan ya da jet motoru bağlasan bile yine yolunu şaşırır başka yere giderdin de neyse. Kral haki yakışıyor ama seride iğreti duruyor malesef. Sadece luffyde kalmalıydı.
En bomba kısım geldi sonunda. Yıllardır beklenen duo dedik trio olarak geldiler, yine aç kalmasınlar da başımızı ağrıtmasınlar.
Jinbei adam adam.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık