Zoro'nun maksimum yaptığı aktivite, kelin kılıcını karşılamaktır. Oda, bir sayfada ufak bir paneldir. Sonra iki-üç panel birbirlerine bakarlar.
Kıt ingilizcemle Zoro ben kaptanım gibi kaçmam deyip besmeleyle kılıcına sarılan bir yiğit edasıyla düşmanını karşısına almış olarak yorumladım.
O demirden yapılma dediğin, Kral Haki'si olmayan adamı Kral Haki sahibi yaptı var mı böyle bir meyve yeteneği? Kaido'nun da dediği gibi dünyaya Haki hükmeder. Luffy'nin meyvesi çöp, on dakika da bir takviye gıda ihtiyacı var. Takviye gıda verirsen bir işe yarıyor yoksa çok da abartılacak bir yanı yok.Tanrı Nika ile demirden yapılma birşeyi kıyaslamak... bilemedim.
Zoroyla karşılaşan direk artı alıyor bu büyüklük en son whitebeard da görüldü.Gök yarılırsa kel dayı artı alacak, gök yarılmazsa Zoro eksi yiyecek.
Ben seni yenemem.O demirden yapılma dediğin, Kral Haki'si olmayan adamı Kral Haki sahibi yaptı var mı böyle bir meyve yeteneği? Kaido'nun da dediği gibi dünyaya Haki hükmeder. Luffy'nin meyvesi çöp, on dakika da bir takviye gıda ihtiyacı var. Takviye gıda verirsen bir işe yarıyor yoksa çok da abartılacak bir yanı yok.
Gök yarılırsa kel dayı artı alacak, gök yarılmazsa Zoro eksi yiyecek.