Sanji'yi temsil ediyor o, sap Sanji alevlerin içindeSanjinin önünde yere gömülen kılıca ne diyorsun ? isimli kılıç olabilirmibelki işarettir. tek başına duruyor orda .

Sanji'yi temsil ediyor o, sap Sanji alevlerin içindeSanjinin önünde yere gömülen kılıca ne diyorsun ? isimli kılıç olabilirmibelki işarettir. tek başına duruyor orda .
He ya. Scandan mıdır bilmiyorum ama gözlerim Abuzer Kömürcününkine dönecek bu gidişle.Paneller çok net olmuş biraz daha karmaşık çiz hiç birşey anlaşılmasın karala geç.Bilmem kaç bölümdür o devi düşünüyoruz acaba ne bu kesin kalkınca çok güçlü birşey olacak binbir türlü teori falan kalkmasıyla yatması bir oldu.1854 bölümdür konuşturdu vegapunk u milletin ömrü tükendi o konuşurken söyleyeceği en önemli şeyi en sona bıraktı onu da söyleyemeden yayın kesildiTrollemek için yapıyor bunu okuyucuyu ayar etmek için ama inan zerre sinirlenmedim çok da umrumda vegapunk un son sözleri.Ben Doll komutanımın saflarına katılıyorum farklı aurası var.
5 bölüm konuşup hiç bişi söylemeyeceğine konuşmasın daha iyiOda dragon fanlarını bitirmek için ant içmiş eğer içinizde hala dragon fanı kaldıysa diye de bölümde fanlara küfür etmek yerine üç nokta yazmış. Mesajı vermiş. Gerisini dragon fanlarını düşünsün. : d
Hayır birde sahnede diğer karakterler müthiş tespitler yapıyor sanki.. "D" olduklarını bildikleri karakterleri sayıklıyorlar karasakal da "hmm" diyor. :S5 bölüm konuşup hiç bişi söylemeyeceğine konuşmasın daha iyi
Öve öve bitirilemeyen garp kutsalların kasık kıllarına tadım yaparken adam gitti oharadan sonra mekana gidip üstüne devrim ordusu kurdu. Ben dragondan razıyım. Dünyanın en zekisi diye 20 yıldır pazarlanan adamın maskarılığından sonra…Hayır birde sahnede diğer karakterler müthiş tespitler yapıyor sanki.. "D" olduklarını bildikleri karakterleri sayıklıyorlar karasakal da "hmm" diyor. :S