Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1117: Mo-

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 61 41.2%
  • Orta

    Kullanılan: 46 31.1%
  • Kötü

    Kullanılan: 41 27.7%

  • Kullanılan toplam oy
    148
Monkey ailesinden bağımsız olarak D. adını silmemeleri komple bir saçmalık zaten.

Aynen dediğin gibi Roger'ın çocuğu diye bir sürü bebeği katlettiler, Nika'dan dolayı Lunarian ırkının kökünü kurutmuşlar, üstüne Bukaner ırkını tamamen köle yapmışlar ancak ne hikmetse 100 yıl savaştıkları, 100 yıllık kayıtlarını sildikleri, adını duyunca ürperdikleri ve sürekli yine bir D. ortalığı karıştırdı diye söylendikleri D. lere yönelik hiçbir operasyon yapmamışlar. Tamamen saçmalık açıkçası. Adamlar açık açık adlarında D. olduğu halde dolaşıyor, bizim WG 'de inşallah D.'ler gerçek tarihi öğrenmezler diye dua ediyor.
Şimdi d ler bir soy. Irk değil. Lunarian ve Bucaneerler farklı ırklar ve bakarak bile bunların ırkını anlayabiliyorsun. Bunların yaşadıkları ve dağıldıkları yerleri yakıp yıkar, bunlara soy kırım yaparsın. Zor olur ama olur. D soyu ise adını soyadını bilmeden, hatta kendisi sana itiraf etmeden öğrenmenin imkansız olduğu birşey. Mesela şöyle düşün; bizim luffy, garp, atıyorum dragon gibi gözü kara ve güçlü olduğu için dan diye söyleyenlerin yanında mesela karasakal gibi kendini tehlikede hissedip D olduğunu söylemeyen bir sürü insan da çıkabilir. Bunları nasıl yok edebilirsin?
 
Pardon ben genele cevap verdim. Sağında solunda kısmını görmezden geldim. Hachinosu elbafın arkasında kalıyor yani. Sağında dokunda değil gibi.
Hachinosu’nun yeri belli değil yav, sadece tahmin edersin. Garp G-14’den direkt gittiyse Egghead’e yakın olabilir, Egghead’in ilerisinde olabilir bu da Elbaf’ın ileri sağı ya da sağ yanı olur. Direkt Elbaf’ın karşısı da olabilir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık