Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1116 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mistik Zoan'ların kullanıcılarını seçtiğiyle ilgili sahneyi hatırlayamadım.

Bildiğimiz net bilgi Zoan'ların, Logia ve Paramecia meyvelerinden farkı kendi bilincinin olması.

Nika meyvesi kendisini yönetebilecek kadar kabiliyetli, iradesi güçlü kimseyi bulamamış Joyboy'dan bu yana. Bu da Luffy'nin hayvan gibi irade gücünün ve hayvan ötesi Haki'sinin olduğu anlamına gelir. Meyvenin bilinen iki kullanıcısı var onlar da Joyboy ve Luffy. Nika meyvesi dünyada kendisini taşıyacak kabiliyette Luffy'den başkasını bulamamış. Luffy'ye koca bir artı yazar. Bu konuyla alakalı olarak Luffy'le dalga geçen arkadaşların argümanları boşa düşmüş oluyor.

Yamato'nun meyveyi yemesi açlıktan, Luffy'nin ve Momonosuke'nin meyveyi yemesi de aynı şekildeydi. Muhtemelen meyve iradesiyle o anda o kişileri kendisine çekiyor. Luffy'nin meyvesini nasıl yediğini hatırla! Luffy barda otururken Higuma, Shanks'a posta koyuyordu. O anda Luffy tartışmayı izlediği yerde sandığı açıp yemeye başlıyor ve sanki bilinçsizce yiyor. Meyvenin çekim gücüne kapılarak yediğini düşünüyorum. Muhtemelen Yamato ve Momonosuke'yi de meyveleri kendine çekiyor.

Luffy'nin kişiliği meyveyi yedikten sonra mı böyle oldu yoksa öncesinde de böyle miydi elimizde net bir bilgi yok. Elimizdeki tek bilgi Yamato'ya ait.

Yamato daha 8 yaşında Oden'in idamından etkileniyor. Kendisini Oden ilan ediyor ve Wano'yu korumak istediğini belirtiyor. Yediği meyvenin Wano'nun koruyucu tanrısı olması da tamamen meyvenin kendi iradesiyle Kaido'nun eline geçip Wano'ya geldi ve yine kendi iradesiyle Yamato'nun eline geçtiğini anlıyoruz. Bu durumda Nika meyvesi içinde aynısı söz konusu olmalı. Yani Nika meyvesinin iradesi hem Joyboy'la hem de Luffy'ye özdeşleşiyor. Yani Luffy'de gördüğümüz ne varsa bunlar meyvesinden kaynaklanan bir şey değil. Nika meyvesinin Luffy'ye kattığı değer yadsınamaz ama Luffy'nin de Nika meyvesine kattıkları yadsınamaz.

Yamato'nun, Wano'yu koruma meselesine gelirsek evet Wano'yu kesinlikle koruyacak. Karasakal Korsanları gibi çok güçlü bir tayfaya karşı ne kadar koruyabilir bilmiyorum. Fakat Oda Yamato'ya bu görevi verdiyse sağlam bir kapışma göreceğimizden eminim. Yamato'nun, @Montana 'yı bu işin sonunda üzeceğinden de eminim.

Bunun yanında Haoshoku Haki'yi irade gücü fazla olanlara veriyordu. Yamato'nun irade gücüyle Canavar Korsanları'nı etkileyip peşinden sürükleme durumu da söz konusu olabilir. Zaten 1114. Kapak hikâyesinde Yamato'nun dolaşacağı güzergâhta Udon mahkûm madenleri de var. Yani Yamato her türlü Canavar Korsanları'yla karşı karşıya gelecek. Oden'in, Ashura ve Akazaya Samurayları'nı etkileyip adamları yapması benzeri bir hikâyeyi Yamato ve Canavar Korsanları üzerinden yeniden görebiliriz. Böyle bir şey yaşanması hâlinde Akazaya samurayları & Canavar Korsanları vs Karasakal Korsanları kapışması görmemiz yüksek muhtemel. Zaten Akazaya Samurayları'nın tek başına Karasakal Korsanları'na karşı pek şansları olmazdı.
Kuzan tek başına alır bu kadroyu. Eforsuz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık