Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1116 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağol reyiz. Belki senden alır.:D
Oda'nın bu saçmalığı hala bitirme şansı var. Geleceği gördüler diyerek. Fakat çok kötü işledi. Biz Luffy'nin zaten kahraman olacağını, insanlarını acılarını sırtlayacağını biliyorduk. 900 sene öncesindeki bir karakterle aynı meyveyi yemesine gerek yoktu bunlar için. Kishi kankasının yolundan gitti ama maalesef, geçmişle aynalama yaparak.Herkes birbirlerinin yansıması çıkacak yakında.
 
@RedTeroR 'ün dediği gibi Nikanin kaderi yazması, senin ileri surdugun kehanet gibi geleceği gösteren meyve gibi 800 yıl 20 yıl vs olaylarını aciklayan olasılıklardan bir tanesi.

Burada eğer Nika meyvesi Luffyi seçti dersen bu ihtimal kesin bir hale gelmiş oluyor. Eli ayağı olmayan Nika meyvesi 800 yıl saklanip kaç milyar insanın icinde 7 yasinda bir çocuğun kişiliğini bilip ona kendini yediriyorsa basbayagi 800 yil onceden bu kaderi kendisi yazmis olur, hatta Shanksin icinde hazine olmayan WG gemisini yagmalarkenki yuz ifadesi tayfasinin tepkilerine falan bakarsan Nika meyvesinin etrafını manipüle ettiği bile ortaya çıkar, bu dediklerim tesadüfle falan açıklanacak şeyler değil.

Eğer diğer ihtimali seçersen, yani Nika tesadüfen kendini Luffye yedirdi dersen bu defa da Luffy bütün özelliklerini aynı Joyboy gibi Nikadan almış oluyor, burada da hep söylediğimiz Nika kendini ite yedirse o da beyaz savaşçı olur olgusu ortaya çıkıyor.

Hangi ihtimali seçersen seç her türlü olay Nikaya yazıyor, bu seri artık Nika temelli, Nikadan doğan ve biten bir hikaye olacak, ilerde Oda önce JoyBoyun sonra hakiki Nikanin hikayelerini anlatacak Luffy artık başrol olmaktan cıktı,

Flash gibi düşün ordaki Barry Allan Flashlardan sadece biri, Hız Gücünün Flash yaptığı bir sürü karakter var kimse BBarry Allan i tanımaz Flashi tanır, Luffy de böyle oldu, herkes Nika diyor Nika olmasa Luffy bir hiç ve hikaye önceki Nika olan Joyboy uzerinden ilerliyor, silindi gitti Luffy
Seçme muhabbetleri bu kullanan Teach de var Zoro da var. Bunların açıklaması ne bilmiyoruz. Zira çok iyi biliyoruz ki meyveyi Thatch bulmuştu. Teach onu öldürüp aldı. Yine de Teach'in açıklaması beni seçti. Zoro da Enma'yi kendi almasina rağmen kılıç bana geldi beni seçti beni test ediyor diyor. Bu seçme olayı senin anlattigin gibi değil ama.

Bakalım bundan sonra bekleyip görmekten başka bir şey gelmez elden. Dediğin gibi mi olacak.
 

Şu görsel gayet açıklayıcı. Nika meyvenin ismi, antik zamanlarda yaşamış bir canlı (belki 5000 yıl önce). Joyboy 1000 yıl önce yaşamış ilk korsan. Luffy ise bizim kerata.

Nika efsaneleşmiş, JoyBoy 1k yıl evvel yaşadığından varlığı kesin olarak bilinen bir canlı, Luffy ise şu zamanda bu iki kişinin iradesini miras almış ana karakterimiz. Zoro nasıl Ryuuma değilse, JoyBoy nasıl Nika değilse, Luffy de ne Nika'dır ne de JoyBoy. Sadece onların iradelerini miras almış bir kişilik, bu kadar...
Sun God olması demek Wukong olması demek olacaktır. Belki adından ötürü Sun God itelemesi yaparlar. Monkey King
 
Tamam yok mu deniyor? Zaten ortada daha önce söylenmiş bir kehanet var bir beklenti var bu misyonu üstlenecek biri bekleniyor dendi durdu.Mf savaşında Wb söyledi o kişi sen değilsin Teach dendi.Yeni bişey bulmuş gibi neye şaşırıyorsun diyorum bende zaten.
@RedTeroR çok detaylı tarihine kadar eminmiş gibi konuşuyor hani daha herşey açıklanmamasına rağmen ona laf attım.
Dediğin gibi yeni veya şaşırtıcı bir şey değil zaten. Shounen seride tabii ki ana karakter kurtarıcı olacak. Geleceği görebilen kişiler varken tarihin bilinmesi de normal.
 

Buradaki açıklama net.Meyvenin aklı Luffy'nin aklına üstün geldi bu da elbette kişiliğini etkiledi belki de etkilemeye devam ediyor.Nika ile aynı ay pozunu yapıyor mesela.Bize gösterdikleri Joy Boy'un böyle bir pozu yok.Yani henüz Joy Boy gibi Nika meyvesine baskın çıkamıyor.Kendi tarzını yaratması lazım onun için de Lucci gibi meyveye tam hakim olması şart.Fakat hükümetten bile kaçacak kadar aklı olan bir meyveyse bu o kadar kolay değil.Hükümetten kaçmasından anlıyoruz iradeli ve akıllı olduğunu sorduğun sorunun cevabı bu.
Valla meyve demiş ki aha buldum bir salak kendimi buna yedireyim bu bana hükmedemez ben bunun aklını alır kafama göre at sürerim demiş yedirmiş.

Sonuç ortada ne olduğundan neye dönüştüğünden haberi yok. İnsan bi araştırır bu da neyin nesi bembeyaz oldum birşeye dönüştüm ettim filan. Hadi diğer modları kendi açtı keşfetti bunu bilinçsiz yaptın hiç mi sorgulamaz insan yahu...
 
Meyve beni secti olayları kafamı kurcaladı ya birden meyveler Karasakaldan sıkılıp seni reddediyoruz deyip başka bir kap ararsalar kendilerine düşüncesi bile korkunç.😢
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık