Yok bu hafta bölüm var. Bir bahane bulmazsa 1117,1118,1119. Bölümler temmuza kadar aralıksız devam.Bu hafta da mı ara var
Yok bu hafta bölüm var. Bir bahane bulmazsa 1117,1118,1119. Bölümler temmuza kadar aralıksız devam.Bu hafta da mı ara var
3 bölümde de Karasakal gözükmeyeceği için beni 1120 de uyandırır mısınız o zamana kadar uyumayı düşünüyorum.Yok bu hafta bölüm var. Bir bahane bulmazsa 1117,1118,1119. Bölümler temmuza kadar aralıksız devam.
1120 mi? Bence Teach 1130'dan önce gözükmez. Belki bir iki sahnesi olur, Vegapunk'un anlattıklarına tepkisini görürüz. Wano'ya saldırması için en az bir 10 bölüm vardır diye tahmin ediyorum.3 bölümde de Karasakal gözükmeyeceği için beni 1120 de uyandırır mısınız o zamana kadar uyumayı düşünüyorum.
Wanoya saldırma olayı da okurların beklentisi Oda efendi ne yapar belli değil ama saldırırsa sırf Momo çok güçlendi dedirtmek için Karasakal tayfasını rezil rüsva edecek.1120 mi? Bence Teach 1130'dan önce gözükmez. Belki bir iki sahnesi olur, Vegapunk'un anlattıklarına tepkisini görürüz. Wano'ya saldırması için en az bir 10 bölüm vardır diye tahmin ediyorum.
Sadece Momonosuke değil. Yamato'yu boşuna Wano'da tutmadı.Wanoya saldırma olayı da okurların beklentisi Oda efendi ne yapar belli değil ama saldırırsa sırf Momo çok güçlendi dedirtmek için Karasakal tayfasını rezil rüsva edecek.
Ben okumuyorum bile. Bu bölümü okumadım mesela. Yorumlara baktım azcık o kadaryeni çıkan bölümler neden zevk vermiyor. Hızlı hızlı geçiyorum izlerken. Çizimlerinden zevk alamıyorum..
Bahane bulması zor değil, başı ağrır ve bir-iki hafta ara verir.Yok bu hafta bölüm var. Bir bahane bulmazsa 1117,1118,1119. Bölümler temmuza kadar aralıksız devam.