Bogard'ı bir daha unutur mu bilmiyorum, netflix sayesinde hatırladı adamı sonra tanri vadisinde Garp'ın yanında çizdiBana sorarsan Oda dün ne yediğini dahi hatırlamıyor bunları hatırlaması imkansız gibi bir şey.
Bogard'ı bir daha unutur mu bilmiyorum, netflix sayesinde hatırladı adamı sonra tanri vadisinde Garp'ın yanında çizdiBana sorarsan Oda dün ne yediğini dahi hatırlamıyor bunları hatırlaması imkansız gibi bir şey.
Bu kadar hatırladığım yeter deyip tekrar unutabilir.Bogard'ı bir daha unutur mu bilmiyorum, netflix sayesinde hatırladı adamı sonra tanri vadisinde Garp'ın yanında çizdi
He yine kendi kendilerine tez sunup patladınız diyorlar yani.Delil istiyorlar mı acaba yine daha önce @Sodex in yaptığı gibi Lulusiadan haberi olmayabilir çünkü bunu gizli hallettiler ama kimlere hizmet ettiğini mi bilmiyormuş yoksa bu kızıl itAkainu itlikte iskontoya gitmiş ve aslında olanı biteni bildiğinden değil de bilmediğinden sinirlenmiş. Yani mevzulardan pek bir haberi olmaması olasıymış.
Yaşadığım hayalkırıklığını tahmin bile edemezsiniz reis.30 yıldır fanlığını yaptığım,vatan savunur gibi savunduğum karakterin karaktersizin önde gideni çıkması… ihanete uğramış gibi hissettim.30 yıldır akainu fanı olan @Headhunter reis bile bu bölüm sövmüştür kızılite. O kadar diyorum, gerisini siz hayal edin...
Yok be. Koskoca ada yok edilmesini bence biliyordur. Sonuçta zamanında bu da bir ada yok etti. Belki şu şekil sinirlenmiştir; Şerefsiz gorosei, ben olmadan ada yok edersiniz ha! Yavaş yavaş magmayla eritmek varken, bir anda ada yok etmek de ne demekmiş!!!He yine kendi kendilerine tez sunup patladınız diyorlar yani.Delil istiyorlar mı acaba yine daha önce @Sodex in yaptığı gibi Lulusiadan haberi olmayabilir çünkü bunu gizli hallettiler ama kimlere hizmet ettiğini mi bilmiyormuş yoksa bu kızıl it
@carpe d. em ile @Lucky Luke ’u kanka yapmış Akainu. Ne büyük adam be…He yine kendi kendilerine tez sunup patladınız diyorlar yani.Delil istiyorlar mı acaba yine daha önce @Sodex in yaptığı gibi Lulusiadan haberi olmayabilir çünkü bunu gizli hallettiler ama kimlere hizmet ettiğini mi bilmiyormuş yoksa bu kızıl it
Dur daha yaşın genç. Önce 30'a gel sonra başlarsın kötü demeye. :dDragon gösterilene kadar kötüye basıcam yeter daha bu da sabır
Karakter zevki çok kötü olsa da delikanlı uşaktır luk ya. En son asıl @Kuroro ile kanki oldular da sen yoktun.@carpe d. em ile @Lucky Luke ’u kanka yapmış Akainu. Ne büyük adam be…