Ben hâlâ puro'yu niye yemiş onun derdindeyim.
Ben hâlâ puro'yu niye yemiş onun derdindeyim.
Hayırdır kim bu vatandaş ve ne diyor?
Akainu itlikte iskontoya gitmiş ve aslında olanı biteni bildiğinden değil de bilmediğinden sinirlenmiş. Yani mevzulardan pek bir haberi olmaması olasıymış.Hayırdır kim bu vatandaş ve ne diyor?
Vegapunk kayıp yüzyılı kk ve tayfası biliyor dediği an Akainı paneli geliyor. Buna da tetiklenme ihtimali var. Bir önceki panellerde antik silahlara da.Akainu itlikte iskontoya gitmiş ve aslında olanı biteni bildiğinden değil de bilmediğinden sinirlenmiş. Yani mevzulardan pek bir haberi olmaması olasıymış.
Neye tetiklenirse tetiklensin ne mal olduğu belli ya. Sadece daha da batacak mı batmayacak mı onu değiştirir.Vegapunk kayıp yüzyılı kk ve tayfası biliyor dediği an Akainı paneli geliyor. Buna da tetiklenme ihtimali var. Bir önceki panellerde antik silahlara da.
Animeden hiç haberim yok ama bir bölümde Jinbei Seraphim'i, Sanji'yi boynundan tutup fırlatıyor diye twitterda Sanji fanları Toei'ye ateş püskürüyordu. İşin içinde Sanji olunca böyle abuk subuk eklemeler yapıyorlar. Düşman bir tane değil ki....Konudan bağımsız biraz ama bu ne ya ahahahahahahahhaha
@Erwin Smith @RedTeroR @Densetsu no Samurai
x.com
x.com
Çok merak ettiğim iki denizci var hâlâ biri kong diğeri de bogard oda bunları unuttu mu acepAkainu senlik bir durum yok Gorosei Garp'ı Sengok'u ve Kongu da böcek olarak görüyor zaten.
Bana sorarsan Oda dün ne yediğini dahi hatırlamıyor bunları hatırlaması imkansız gibi bir şey.Çok merak ettiğim iki denizci var hâlâ biri kong diğeri de bogard oda bunları unuttu mu acep