Meyvelerin kökenini öğrenmek lazım.Maalesef serinin temeli şeytan meyvesi olduğu için savaş Nika'nın savaşı çıkacaktır. Joy Boy zamanındaki savaşın da Nika meyvesinden ötürü çıkmış olması muhtemel. İmu'nun 5 yaverinin yokai meyvesine sahip olması bunu düşündürüyor. Joy Boy'un hikayesinden daha eski bir hikaye daha çıkabilir. Joy Boy yapamadı ama Luffy yaptı diyerek başrolün karizması kurtarılabilir.
Öğrenirsin merak etme gerçi sen o bölüm de bizim dediğimiz çıktı diyebilirsin.Meyvelerin kökenini öğrenmek lazım.
Şu an savaş Joy Boy'un savaşı ve ikisi ayrı figürler çıktı. Bunları size açıkladığımız bölüm yorumları duruyor.Öğrenirsin merak etme gerçi sen o bölüm de bizim dediğimiz çıktı diyebilirsin.
Baksana şu bölüme bakıp işler istediğimiz gibi falan diyorsunuz
ama hakkını vermem lazım trollediğini düşünüyorum iyi oluyor xD
Joyboy ölmedi mi ne savaşı ne joyboyu ? Niye joyboy hani ne alaka, karakter benzerliği mi diyorsunŞu an savaş Joy Boy'un savaşı ve ikisi ayrı figürler çıktı. Bunları size açıkladığımız bölüm yorumları duruyor.
Dünya Hükümeti ile savaşı olan Joy Boy. Ve onun meyvesi diye bu meyve önemli Hükümet için. Şu anki hikayede durum buna evrildi.
Ben şahsen lütfünün antik krallık gibi bir krallık kuracağını düşünmüyorum. Sadece dünya hükümetinin ağır topları ortadan kalkacağından her krallık bağımsızlığını kazanır. Hatta içinde fuji gibi düzgün denizcilerin bulunduğu birleşik bir donanma kurulabilir tekrardanNika,Antik Krallığın kurucusu olabilir bence. Joy Boy da onu kurtarmaya çalışan kişiydi. Lütfü 2.sefer kuracak olan kişi.