Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1115: Kıta Parçaları

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 100 63.7%
  • Orta

    Kullanılan: 36 22.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 21 13.4%

  • Kullanılan toplam oy
    157
Who’s Who’nun üzerinde beliren Nika silüeti, Joy Boy’un silüetinden farklı. Meyvenin tarihi 800-900 yıldan baya önceye dayanıyor sanırım.

Nika, Buda, Monkey King gibi mitolojik varlıklar gerçekten yaşamış olabilir.
 
Minyatür Antik Silahımız var zaten: Sunny. Franky gibi bir manyağın o planlardan esinlenmemesi olası değil bence. Ana Alev'i Sunny'e monte etsek, dünyayı uçarak dolaşabiliriz. Ayrıca Joy Boy devse, gemisinin büyük olması lazım, gemi olan antik silah belki onun Korsan gemisiydi. Sunny'deki teknolojiyi alıp Big Mom'ın ki gibi büyük bir gemiye yerleştirsek ada yok edecek bir güç açığa çıkarabilir belki.
 
Savaşa Nika'nin savaşı dediler. Büyük intimal alakası yok. Zamanındaki düşman Joy Boy'un meyvesi bu diye önemsedi Hükümet.

Ama şeytan meyvelerinin kökeni de önemli. 800 yıl önce mi ortaya çıktılar yoksa daha eski mi? Bu gibi açıklanması gereken noktalar var.
Maalesef serinin temeli şeytan meyvesi olduğu için savaş Nika'nın savaşı çıkacaktır. Joy Boy zamanındaki savaşın da Nika meyvesinden ötürü çıkmış olması muhtemel. İmu'nun 5 yaverinin yokai meyvesine sahip olması bunu düşündürüyor. Joy Boy'un hikayesinden daha eski bir hikaye daha çıkabilir. Joy Boy yapamadı ama Luffy yaptı diyerek başrolün karizması kurtarılabilir. o_O
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık