Ryuma ile direkt kan bağı var o konuda bir şey demeye gerek yok.bir değil iki reankarne mi şimdi de buna karşılık
Enma + ryuma = zoro derler
Ryuma ile direkt kan bağı var o konuda bir şey demeye gerek yok.bir değil iki reankarne mi şimdi de buna karşılık
Enma + ryuma = zoro derler
Karı koca gibiler işte. Bozuk atıyor Zoro'ya. Bu işin sonu izdivaç.Nami niye Zoro'ya laf ediyor onu anlayamadım.
Oda yazdıysa bozsun.Karı koca gibiler işte. Bozuk atıyor Zoro'ya. Bu işin sonu izdivaç.
Antik Silahı kullanabilmek için MOTHERFLAME denilen yakıta ihtiyacımız var diye demiyorlar mıydı zaten Gorosei dayılar?Şahsi kanaatim 80
Bence Mother flame antik silah (uranüs) veya ona benzer bir şeyin yakıtı
D ler yaşadığı sürece savaş devam ediyor işte. D'nin iradesinden bahsedicek diğer bölüm.Şahsi kanaatim 80
Bence Mother flame antik silah (uranüs) veya ona benzer bir şeyin yakıtı
Maalesef serinin temeli şeytan meyvesi olduğu için savaş Nika'nın savaşı çıkacaktır. Joy Boy zamanındaki savaşın da Nika meyvesinden ötürü çıkmış olması muhtemel. İmu'nun 5 yaverinin yokai meyvesine sahip olması bunu düşündürüyor. Joy Boy'un hikayesinden daha eski bir hikaye daha çıkabilir. Joy Boy yapamadı ama Luffy yaptı diyerek başrolün karizması kurtarılabilir.Savaşa Nika'nin savaşı dediler. Büyük intimal alakası yok. Zamanındaki düşman Joy Boy'un meyvesi bu diye önemsedi Hükümet.
Ama şeytan meyvelerinin kökeni de önemli. 800 yıl önce mi ortaya çıktılar yoksa daha eski mi? Bu gibi açıklanması gereken noktalar var.