Enma'nın Tapınağı var Kılıç adıyorlarmış oraya. Sen hala ne satıyon abim?Sen bu oyunları gidip Teach'e falan oyna enma'yı Nika ile bir tutma oynuna gelmem ben
Hikayelerine devam et reis. Bizim burada da türbeler var xDEnma'nın Tapınağı var Kılıç adıyorlarmış oraya. Sen hala ne satıyon abim?
Ne oyunu?
asşlkdasdmasdasdLuffy'nin eli G5'te de yanmaya devam etmiş. Geçen base halinde yanıyor diye çöp etmiştiler. Bekliyoruz bu arkadaşları.
Akıyor maşallah. Enma Tapınakları. Luffy'nin ataklarının işe yaramaması. Akıyor akıyor.
Reyiz Enma da bir Tanrı ismi haberin olsun. Cehennem Kralı Tanrısı diye geçiyor. Zoro'ya göre ona gelmiş, onu seçmiş ve onu test ediyormuş.asşlkdasdmasdasd
Reis hiç oyun da mı oynamadın hayatında, kalbür üstü her kahramana shrine yakarlar zaten xD
Neyse sen kendini batırırken dikkatini dağıtmayayım
Yazacaktım bunu ama.Reyiz Enma da bir Tanrı ismi haberin olsun. Cehennem Kralı Tanrısı diye geçiyor. Zoro'ya göre ona gelmiş, onu seçmiş ve onu test ediyormuş.
Şimdi de Enma Tapınağı ve ona sunulan şeyler.
Arkadaş Luffy'e ne üzerinden vuruyorsanız hepsi Zoro'ya oluyor hemen sonrasında.
Şeytan meyvesinin Tanrı olduğunu mu söylüyon? O zaman kılıçta bir Tanrı neden var olamasın? Tuzak muzak diyor şaka gibi. Allah ismini alan mı var biz de Muhammed Mustafa diyon.Yazacaktım bunu ama.
Kardeşim bu tuzağa düşmeni bekliyordum xD
Tanrısı varsa tanrıya yakmışlardır Enma sadece o tanrının ismini alıyor.
Bizim isimler hepsi Muhammed, Mustafa, Ahmet, Mahmut. Bilmem anlatabiliyor muyum xD