Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1114 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sabo'yu da severim. Guernica'yı da severim. Akainu'yu da severim. Güzel işlenen, seride güzel tat bırakan ve heyecan veren karakterler sevilir. Sırf Luffy'nin babası diye sevdiğiniz ama berbat şekilde işlenen Dragon'u mu sevelim ?

Bu ne usta sevdiğimiz karakterlere bile sorguluyor Akainu seviyorsak Sabo sevemiyormuşuz. Böyle bir kanun mu çıktı? @Sodex
Cidden sadece iyi tarafta olan karakterler sevilebilir herhalde onlara göre. İki karşıt taraftan karakteri aynı anda seviyorsak yalandan seviyormuşuz. Bizim yerimize bile karar veriyorlar artık.
 
Ben onurlu mu dedim? Hikayeye katkısına bakarım ben karakterin. İyi tasarlanmışsa, heyecan yaratıyorsa yeterli benim için. Senin mantığınla hiçbir kötü karakter sevilmemeli o zaman.
Dofy’e ve Teach’e saygı duyarım ama Garling ve diğer kutsal/kutsal hizmetkarlarına zerre sempati duymam. Sempati duyulacak bir yanları yok. Oda saf kötüler olarak tasarlamış, hiç bir altyapıları yok. Var olmalarının nedeni kötülüğün saf temsilcileri olmak. Masumları katledip zulüm etmekten başka hiç bir şey göstermeyen bu karakterleri neden sevelim? Yarın bir gün imana gelen Kutsal Ejder Donquixote Mjosgard gibi düzelmedikleri sürece de sevilmeyecekler.
 
Genç yaşında büyük iş başardığı gerçeğini değiştirmez bu. Sabo'da zaten nam peşinde değil. Sırf insanların isyanını alevledi diye Cobra'nın ölümünü üstlenmeyi seçti. Nasıl anıldığından çok amacını önemsiyor. Büyük bir adanmışlık var burada.
Dragon da adanmış, yarın bir gün ölmek mi yoksa devrim mi diye önüne seçenek sunulsa, devrim için ölmeyi yeğler. Diğer devrimciler de böyle. Sabo devrimin ikinci adamı olarak yapması gerekeni yapıyor. Diğer herkes gibi bedel de ödedi, fedakarlıklar da yaptı. Sabo’nun yaptıkları üzerinden Dragon gömmeye çalışmak da zerre anlamı olmayan bir hareket. Dragon devrime katkılarından ötürü Sabo’dan gurur duymuştur.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık