Seni düşündüğüm için yazmışım orada üzülüyorsun o yüzden @carpe d. em aramızı açmaya çalışıyor aldanma.Kalbimi kırdı engel mengel. Ayıp etti.
Sen görmemişsin. Zehahaha.Alpamis'in ilk defa Teach övdüğünü gördüm. Guernica sen nelere kadirsin.
Belki de sen JoyBoy’sun deyip kandırmıştırDemek ki Shanks ve Kaido karşılaşınca Shanks Kaido'ya bizim velet hakkında önemli bir şey söyledi (Joyboy gelip seni yenecek, öldürecek, öpecek?) ve bu sayede Marineford'a gelmesini engelledi. Ben bu kadar fare ile uyumlu sinsi bir adam görmedim
Sabo büyük iş başarmıştı, namı Dragon'u geçecek zaten bu gidişle. Alev İmparatoru gümbür gümbür ilerliyor.Dragoncular Marijeois'de Sano'nun yaptıklarını Dragon'a pay biçerken @Sodex @carpe d. em biz karşı çıktık. Sabo'nun hakkını savunduk.
En büyük tersi yaptı ve hala Sabo fanıyız. Karalama kampanyası başlamış bana karşı.Yarın kutsallara ters bir şey yapınca en büyük Sabo haterı olur @artyomdh
E yani? Devrim gerçekleşsin de gerisi teferruat. Sen Dragon’u kendi namı yayılsın diye mi Devrimci Hareketi kurduğunu zannediyorsunSabo büyük iş başarmıştı, namı Dragon'u geçecek zaten bu gidişle. Alev İmparatoru gümbür gümbür ilerliyor.
Sen ne düşünüyorsun Karasakal reis hakkında?Alpa, Luffy'e bile şiir yazmadı gitti Karasakal'a yazdı. Karasakal'a karşı boş olmadığı belli.