Överken bile gömmeyi ihmal etmiyorsun hakiki teach fanı böyle olur helal olsun bitmiyor içinde ki teach sevgisi.Teach2in çürük dişi >> Guernica.
Bunlar nasıl yorumlar aman Allah'ım yaptığı görevleri tiksinerek mi yapıyor? Kutsalların emri için ölümü göze alan birine şu işaretlediğim yerler resmen hakaret. Sen Guernica fanı falan değilsin reis. Olma da zaten, böyle hakarete devam Guernica'yaGuernica'nın öyle bir sahnesi yok. Bulunduğu kurum beni ilgilendirmez. Yorumlarını değiştiriyorsun. Sen ajanların kutsalların emirlerini severek getirdiğini ima ediyorsun. Bana öyle sahne göster diyorum sadece. Guernica çıkıp kutsallar şöyle harika böyle harika dedi mi ? demedi mi ?
Teach zaten Kutsal ejderlerin ve Amirallerin yanında adam gibi adam kalır.Kutsal sevenin one piece den bir beklentisi yoktur One piece'e saygısı yoktur.
Teachi tayfada ki adamı öldürdü diye yuhalayan lanetleyenler kutsal savununca bir garip oluyor kutsallar kötülüğün vücut bulmuş hali.
Dragoncular Marijeois'de Sano'nun yaptıklarını Dragon'a pay biçerken @Sodex @carpe d. em biz karşı çıktık. Sabo'nun hakkını savunduk.Ama işte kimse bilmiyor bunu sorun orada.
Yarış düzenleyip bebek ve annesini aynı anda öldürüp aha puan kazandım diyen karakterin ve bu adamlara hizmet eden karakterlerin neyini seveyim? Teach bile daha onurludur bu adamlardan.Çoğu karakter için sevilecek bir yan bulunabilir. Guernica güzel bir hava katmıştı Wano'ya, aynı şekilde Garling'de iyi işlenirse çok şey katabilir seriye. Sağlam kötü adamlarda gerekiyor hikaye için.
@Sodex ile @carpe d. em doğru yolu bulmuş.Dragoncular Marijeois'de Sano'nun yaptıklarını Dragon'a pay biçerken @Sodex @carpe d. em biz karşı çıktık. Sabo'nun hakkını savunduk.