Masa savaşlarıİmu da katıldı artık bu tayfaya.
Masa savaşlarıİmu da katıldı artık bu tayfaya.
Oda çok overrated bir yazar, seri bitsin o zaman görücem bakalım op'yi hatırlayan kalıcakmı.La monster'ı okumadın mı ryuma zamanında giyilen kıyafetler ile şimdikiler aynı. 400 yıl boyunca hiç mi moda-kültür değişmedi ilerlemedi de şu pantolonu ceketi az değiştirek demediniz ? En basit en tek düze zihniyete sahip evren bu. Naruto ailemi bile değişkenlik gösteriyor hashirama-naruto arasında, burada yüzyıllar var millet aynı. Vega malı en olmadık teknolojiler icat ediyor ama erlerin elinde 1.dünya savaşında kullanılan tahta silah xD Elveda rumeli izliyordum orada ki ittihatciler sıkıyordu onlarla düşün...
Ben dr aynı şekilde bir iki şey yazmak için açmıştım hesabı onları yazıp bıraktım. Okuyucu olarak kaldım.Baktım sende eski üyesin aslında. Bende 2014'de üye oldum. 4-5 ay biraz mesaj atıp kabuğuma çekildim ve sadece bölüm spoilerı ve yorumları için takılıyordum forumda. Son 2 sene mesaj atmaya başladım. Senin hissettiğini bende hissettim forumu takip ederken, her üye birbiriyle samimi gibi gözüküyor ama mesaj atmayla alakalı biraz o. Mesaj attıkça alışıyor insan.
Binlerce yıl ponçik ponçik takılmışlar. Kimsenin soyguna yağmaya korsancılığa ihtiyacı yokmuş. Ne zaman bu kalleş antik krallıkla bişeyler yolunda gitmemiş o zamandan beri Pandora’nın kutusu açık.İlk korsan olayı duyduğumdan beri canımı sıkıyor. Ne demek ilk korsan ya. Kimse mi denize açılmamış onca yıl.
Arabasta tarih kitabelerinden gördüğümüz kadarıyla op dünyasında tarih 5 bin yıla kadar gidiyor. 4100 yıl boyunca biri bile mi yapmamış korsanlık. Bir tanecik bile mi yok.
Bu "D."ler genelde amaçları iyi veya kötü iradeleriyle öne çıkıyor sanki. Ve şimdiye kadar teach dışında öyle içten pazarlıklı, hain bi tip de görmedik. Bir tahmin yürütmek gerekirse ben bu "D."lerin o büyük savaşta joyboyun yanında saf tutanlar olduğunu ve bundan dolayı tanrıların doğal düşmanı olarak adlandırıldığınu düşünüyorum.Saydığın adamların hangisi normal? Saul ölmemiş kaçabilmiş, Law neler başarmış kimleri indirmeye güç yetirmiş, BB'den kaçmış... Düz bir D. görmedik daha (en düzü kaç ay Ace'i karnında taşıdı).Hikaye bile D. üzerinden gidiyor sen diyorsunki D. o kadarda önemli değil.Tayfadaki kimse yetim s.. değil. Herbiri özel yaptıkları yada iradeleriyle...
Tam emin olmamakla birlikte manganın bir yerinde "şeytan meyveleri ortaya çıktıktan sonra doğa çok öfkelendi özellikle denizler" şeklinde bir şey vardı sanırım ondan dolayı su meyvesi görmeyebiliriz benceAgam yıllardır üstüne düşündüğüm su meyvesini Imu 900 yıl önce yedi de öyle mi yendi D. leri acaba?
Niye ki? Hem bu denizlerin öfkelenmesi mevzusu denizlerin yükselmesine benziyor. O diyalog nerede geçiyor?Tam emin olmamakla birlikte manganın bir yerinde "şeytan meyveleri ortaya çıktıktan sonra doğa çok öfkelendi özellikle denizler" şeklinde bir şey vardı sanırım ondan dolayı su meyvesi görmeyebiliriz bence
Sonuçta Retcon piece okuyoruz. Belki bu bilgi bile değişebilirİlk korsan olayı duyduğumdan beri canımı sıkıyor. Ne demek ilk korsan ya. Kimse mi denize açılmamış onca yıl.
Arabasta tarih kitabelerinden gördüğümüz kadarıyla op dünyasında tarih 5 bin yıla kadar gidiyor. 4100 yıl boyunca biri bile mi yapmamış korsanlık. Bir tanecik bile mi yok.