Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1113 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Goroseilerin tırt olduğunu söylemiştim bu bölümle onaylandı yok amiral üstü yok yonkou üstü vs diyenler şimdi net görmüşlerdir heralde sanji bile atı tokatlıyor hem de kişnerken elemanın şekeri düşünce sanjiyi ısırıyor filan, sanji ne zaman kaidouya böyle etkili vurabildi ya da hangi amirale,bu elemanları katakuri filan bile rahat dövermiş adamın seviyesi belli,lucci bile bunlardan daha fazla etkili sanjiden bu atağı yemezdi.
Onu geçtik desek dandik tayfa bile namisi usopu saturnü dövüyolar, gerçi saturnün de dayak yemediği kimse kalmadı heralde bir de bunlara dövdürem kendimi demiş heralde.
O değil de kelden ben bile biraz ümitlenmiştim çok tırt çıktı herif zorro bunu atomlarına böler,mihawk shanksle kıyaslayanlar vardı da onlardan bir tanesi bu goroseilere tek başına yeterler rahat rahat zaten dövüşemiyorlar tek olayları yenilenmeleri onuda halleder zaten shanks olsun mihawk olsun hatta katakuri olsun geleceği görüp hangi atakla hasar aldıklarını görür ona göre işlerini bitirirler,adamlar bildiğin karasakalın yenilenme gücü olanı o da dayak yiyip yiyip hikayeden birt şey olmamış gibi devam ediyor belki de gorosei özelliği vardır derse mantıklı olabilir ancak.
Zaten bu kadar güçlü vs olsalar adada ölen tek vega olmazdı bi tane çöp adam bari öldürebilin,vegayı da zaten bacaklayıp öldürdüler gerçekten çok etkililer(onu da zar zor hikayeden başardı sanji bi anda yokoldu filan).
Kizaruya kötü diyoduk ta goroseiler o seviyeyi de geçti en azından kiazaruyu ayıltıp ayıltıp bayıltan nika oldu sanji,usop,nami vs değil.
İm den de pek bir şey çıkmayacak gibi ölümsüzlük vs dışında heralde sonuçta viviyi bile elinden kaçırdı,babasını zor öldürdü vs.
 
goroseinin su halleri gorunce seri iyice boka sarmis. İlki Nikaydi.

Nikaya ses cikarmayan,bunlara da ses cikarmasin bi zahmet ayni seyin laciverdi.

Uzuluyorum be onca sene takip et ,12 yas mangaya donsun her sey.
 
Luffy'den sonra gorosei'den kanı alan 2. tayfa üye Sanji oldu. Beton yetmez.
12 yasindaki bonney bile gorosei picakliyor sanji vurmus cok mu adamlar hicbir seyi savunmuyor zaten kaido mod on hepsi. Ama agizdan bu kadar kan gelmesini anlamadim. Ulan burnuna vurmuyor ceneden bu kadar kan cikar mi odanin anatomi bilgisi cehennemin yedi kat dibinde ayni olay karnina darbe alan luccide de gecerli herif mideye hasar yedi ama kafasina yemis gibi davrandi
 
Satürn kafa patlatıyodu ne oldu ona? 10 dk bekleme süresi mi var...
Oraları karıştırma çizerimiz kafasına göre takılıyor çizdiği karakterler sahip oldukları güçleri unutuyorlar kullanmıyorlar kafasına göre de kullanıyorlar.Mesela Luffy daha 2 arc önce geleceği 4k netlikte görüyor karşısındaki rakibinin her adımını önceden görüyordu sonra bir anda hafıza kaybı yaşadı unuttu bu yeteneğini işine geldiği gibi arada sırada tekrar aklına geliyor :D
 
Gorosei'ler ne amiral nede yonkou seviyesi arkadaşlar bu kesinleşti. Düşünsenize Kaido ile WB gidecek luffy ile 2 devi durduramayacak, shanks sanjiden dayak yiyecek felan. Yada amiralleri koyun. İmkanı yok ya. Kizaru kizaru diyoruz ama adam gönül koyduğu yapmak istemediği görevde luffy'i tüm odağı vegapunktayken 10dk boyunca tuttu. Bu ihtiyarlar hala brrr hrrr diyip diyip duruyorlar. Benim hiç beklentim kalmadı bunlardan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık