konu @RedTeroR ’ün gözyaşlarıyla dolmuş.
Çok canınız acıdı değil mi paket oldu dememle küplere bindiniz xDTek tekmeye böyle...
konu @RedTeroR ’ün gözyaşlarıyla dolmuş.
Çok canınız acıdı değil mi paket oldu dememle küplere bindiniz xDTek tekmeye böyle...
Teki yemiş zaten, totosunu kurtarmış devler xDSanji yine bi tekini yesin bakalım,gerçi bu arc 2 olacak
Çıldırdık şöyle oldukÇok canınız acıdı değil mi paket oldu dememle küplere bindiniz xD
Kizaru'nun yüzü unutmamak lazım.Kimileri aylarca Lucci ile vs atar, kimileri tek tekme ile Gorosei'dan kan alır...
Hem Dragonun yanında eğitim alıp nasıl olur da haki öğrenmez bu Robin??? Biraz daha büyük bir eksi yazdıTayfanın en gariban en korkakları Robin'i korumak için en cesur oluyor. Bu Robin iki el çıkartıp saldırmak yerine oturuyor.
Dragon'un eğittiği karakterden ne beklersin ki zaten. Dragon'a feci eksi yazdı bu bölüm.
Oda Zoro'nun üstüne neden bu kadar gidiyor anlayamıyorum. Üzücü gerçektenZoro'nun olası rakibini Zoro'dan önce döven Sanji'ye büyük artı yazdı. @Whitebear D @Kuroro @Feitan @Dattebayo..!
Bu arcın mvpsi gerçekten.
Invictus Sanji'yi seçerek geleceğe yatırım yapmış Dof falan dinlemez şu an Sanji.Şimdi neden bizi Doffy lobisini dressrosa arcta terkettiğini daha iyi anlıyorum.Akılsız kafam neden zamanında farketmedim ki Montana burada olsaydı da ona da söyleseydim keşke @Sodex Adam bu sahneyi kaldıramadığı için dressrosa arcta forumda yoktu…İki aşkı arasında kaldı ve sonra kimi seçtiğini biliyorsunuz.
yoruma gel.Zoro iki yonko saldırısını anlık durdurdu; "dostum yalnız başına 1 saniye diye ekle." diye gezdiler.
Sonrasında at ısırıp, Bonney kurtarınca "zoro olsa şöyle derdiniz". Beni bitiren de bu, hele bunu laf yaptıkları adamdan hiçbir farkı olmayan kişiler diyor sürekli. Zoro ve Sanci, Lucci'yi yenemez diyen adam bari şu iki karakter üzerinde yorumlama yapmasın bir süre. ikisi de fazla olduğunu gösterdi Lucci'ye...