Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1113: Çıkmaz

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 48 35.8%
  • Orta

    Kullanılan: 48 35.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 38 28.4%

  • Kullanılan toplam oy
    134
Groseiler zarar almadıgini kim soyledi tam bir sey goremedik tayfada adam gibi kral hakisi kullanabilen luffy var sanji ve digerleri amirallerede zarar veremez zaten ben kizarunun logia meyvesine luffyden baska bir tayfa uyesinin zarar verebilecegini dusunmuyorum. Luffy ryu kullandıgini gormedik marcoda zarar gormuyordu garp tek yumrukla yere serdi olay hakide groseiler zarar almasa nikayi tehdit olarak gormez zaten. Ben luffynin zoan paramecia karisik gucunu groseilerde zoan logia karisik olarak yorumladım. Bu arada nika da zarar gormuyor kimse bunu fark etmedi galiba kaido nikaya zarar veremedi luffy birden fazla kaidonun ragnorok vurusuna maruz kaldi islemedi ama ejderha formunda nika atese maruz kaldiginda bile cok hizli yenilenebildi oda kartlari eşit dağitiyor nasil kaidoyu bir iki kisi kesebiliyorsa groseiler icinde aynisi gecerli shanksın hakisi groseilere zarar verebilecek tek haki bence
 
Ana Alev'i bunu hızlandırmak için kullanacaklarsa o zaman sorun olur. Daha doğrusu hükümetin böyle bir hedefi varsa sıkıntı olur. Şimdiye kadar teknoloji buna yetmemiş olabilir ve Vegapunk'ın icadı süreci hızlandırabilir. Tek sıkıntı o köprüyü niye yaptırıyorlar ona dair bir fikrim yok.
İşte sular altında kalınca suyun üstünde kalacak olan tek şey olabilir. Noahın gemisi de, shirahoshinin varlığı da zaten bunu söylüyordu hep. Kayıp yüzyılda yaşanan olay buna sebep olmuş olabilir. Antik krallık buna çözüm ararken, şuankiler bundan dolayı darbe yapmış olabilir.
800 yıldır artan su seviyesi var ve enies lobbynin orada müthiş bir çukur var. Orası da bağlantılı çıkacaktır bir şekilde.
 
Iceburg ve Franky en büyük adaların hepsini Vegapunk in teknolojisi ve robotun enerjisi vasitasiyla gemi yapacak birleştirecek. Nuh un gemisiylede küçük adamlardakini toplarlar
 
bölümler bir şeye benzese laf edecek yüzüm olmaz ama serinin neredeyse her bölümü geçiş bölümü tadında olunca yazmadan edemedim: yine niye ara verdi bu seri? oda, orta yaş bunalımı mı yaşıyor acaba?
 
Seriye kan gelmesi için bir süre tayfadan uzaklaşması lazım. Şöyle 10-15 bölümlük bir Xebec fbsi kan getirir seriye.
Ya da tayfaya yeni bir yüz lazım.

Gelecek kişi eğlenceli olsun, çok güçlü olsun, kafası Luffy ve Zoro gibi yanık olsun, Luffy gibi pervasız olsun, Nami ve Robin gibi güzel bir kız olsun, Chopper gibi sevimli olsun, Franky ve Sanji gibi tank olsun, Brook gibi buz yeteneği olsun.:utan:

Sevgili Oda Sensei gerisini biliyorsun!
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık