Soru işareti atma demedim tabii ki. Gerginden kastım daha sert bir yazma üslubun var. Kendi fikrinle uyuşmayınca karşındakinin fikrini pek kaale almıyorsun gibi gözüküyor.Yazıdan gergin olduğumu nasıl anlıyorsun ne yapayım soru soruyorsak soru işareti mi atmayalım? O zaman gelip diyorlar yazılara dikkat et diye Bu arada yorumlarında haklı olmakla birlikte altı çizili kısımda kendinle çelişiyorsun yani dediğime geliyorsun.Tayfaya bişey işlemedi zaten bu arcta sadece hikayeyi ilerletmiyor.
Kendimle çelişmiyorum. Ben zaten serinin geneli hakkında konuşuyorum. Sen ben dediğimi farklı anladın sadece. O kadar şey yazdım. Bana kendimle çelişiyorsun dedin sadece
Tayfayı kötü işleyip işlememek farklı. Panel vermek farklı. Tayfa kötü de işlense gayet panel panel gözüküyorlar. Sahne alıyorlar. Hani bu saatten sonra Usopp - Franky güçlendirme alsa düzgün işlense bile bunlar panel israfı olur. Çünkü seri bitiyor. Seri zaten dövüş konusunda güçlendirme konusunda Wano’da paçalara bıraktı. Sona yaklaşmışken bunlarla uğraşacağına hikayeyi hızlandırıp kilit karakterlere daha çok sahne vermesi lazım.
Dragon’u o kadar seviyorsun. 1100 bölümde bu kadar az gözükmesi sana saçmalık gelmiyor mu? Dragon’a özel hikayenin farklı bir taraftan ilerlediği bölümler okumak mı istersin yoksa tayfa Egghead’te iyi işlendi, Usopp Franky güçlendirme aldığını falan mı görmek istersin
Oda hikayeyi sündürmek için tayfayı kullanıyor ama dış dünyayı gösterince gayet hızlı bir şekilde ilerletiyor. Coby’i Garp yerine bizim tayfa kurtarmaya gitseydi 50 bölüm sürerdi. Tayfaya boş beleş panelleri azaltıp gazeteden gördüğümüz haberlere bölümler çizseydi daha iyi ivmeyle ilerlerdi. Zaten bu arc içinde bu bölümler en keyifli bölümler oldu. İnsanlar tayfadan sıkıldığı için Aokiji - Garp - Shiryu konuşmaktan feci keyif aldı. Tabi Egghead’e dönünce özüne döndü.