Enma 28 Nis 2024 #213 Çok boş bir bölümdü bence ne aksiyon vardı ne düzgün bir bilgi aktarımı , tam anlamıyla zaman israfı.
Çok boş bir bölümdü bence ne aksiyon vardı ne düzgün bir bilgi aktarımı , tam anlamıyla zaman israfı.
Huzunmoria303 28 Nis 2024 #214 Alpamis dedi ki: Bu muhabbet nerde geçti? Genişletmek için tıkla ... Ya bunu spoiler yorumlarında biri daha dediydi türkçesinde de aradım bulamadım
Alpamis dedi ki: Bu muhabbet nerde geçti? Genişletmek için tıkla ... Ya bunu spoiler yorumlarında biri daha dediydi türkçesinde de aradım bulamadım
Baki hanma 28 Nis 2024 #216 Baki hanma dedi ki: Okyanus Nuh gemisi dünya su halla halla nediyor yav bu. Genişletmek için tıkla ... Balık adamlara gün dogdu
Baki hanma dedi ki: Okyanus Nuh gemisi dünya su halla halla nediyor yav bu. Genişletmek için tıkla ... Balık adamlara gün dogdu
Mewtwo 28 Nis 2024 #218 WSJ arası olduğundan spoilerin erkenden gelme ihtimali var bu hafta. Gerçi Pew gelmez dedi ama Scotch, Tiktokçu falan paylaşır erkenden.
WSJ arası olduğundan spoilerin erkenden gelme ihtimali var bu hafta. Gerçi Pew gelmez dedi ama Scotch, Tiktokçu falan paylaşır erkenden.
ZOROOO 29 Nis 2024 #219 Zoro Wano da kısa süreliğine bir şey görmüş sonrasında cehennemin kralı oldum demişti. Zoro bu goroseilerin ölümsüzlüğüne işlerse varya bir işlerse varyaaaaaa
Zoro Wano da kısa süreliğine bir şey görmüş sonrasında cehennemin kralı oldum demişti. Zoro bu goroseilerin ölümsüzlüğüne işlerse varya bir işlerse varyaaaaaa
denizlerin imparatoru 29 Nis 2024 #220 Bir düşündüm de aynı karakterle togashi yazsaydı nasıl olurdu acaba one piece? -bölüme dönersek umarım mesaj yine kesilmez.
Bir düşündüm de aynı karakterle togashi yazsaydı nasıl olurdu acaba one piece? -bölüme dönersek umarım mesaj yine kesilmez.