Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1112: Zor Açı

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 32 26.0%
  • Orta

    Kullanılan: 48 39.0%
  • Kötü

    Kullanılan: 43 35.0%

  • Kullanılan toplam oy
    123
Son sahnede baloncuk sesi duyuyor Mars ve yerdeki Den Den Mushi yerine tam karşısına bakıyor. Spo verenler sanki yukarıya veya başka yöne bakıyor gibi yazdılar, o yüzden millet yukardan Garp-Dragon gibi birinin geleceğini veya Mars'ın yandan Robotu gördüğünü düşündü, spo verenler yanılttı yani.
Çeviride şırıl şırıl diye çevrilmiş. İngilizce de gurgle demiş. Baloncuk değil de bir şeyler akıyor efekti vermiş. Marsın gözü nereye bakıyor tam seçemedim açıkçası. Çizer salyangozu yakın ve aşağıdan göstererek çizdiği için ona bakıyor diye yorumlamıştım.
 
Son sayfadaki “şırıl şırıl” ifadesi genellikle su gibi sıvıların çıkarmış olduğu bir ses.

Mars gördüğü/göreceği kişi ya içi sıvı dolu bir deney tüpünün içinde ya da meyvesi sıvılarla ilgili bir şey.
 
Bakalım 1 dakikayı kaç bölümde dolduracak. Şeytan meyvesi mevzusu gibi yarım yamalak iş yapmaz umarım, adam akıllı açıklasın artık karanlık 100 yılı...
 
Kadimlerdeki iyileşme süreci bunun babasının yaptığı deneylerin ileri seviye versiyonuysa Sanji'nin zayıf nokta bulma ihtimali olabilir.
Kadimlerde de bilim işleri baya gelişmiş aslında olabilir. Sanji'nin gelişimine Oda çok daha iyi hazırlanmış gibi geliyor bana.. Zoro ve Luffy'ye oranla daha sağlam bir altyapısı var.

Yıl olmuş 2024, hala Sanji'den beklentiniz mi var ? Söylediklerini boşver (ki onlar çoktan havada kaldı) başlı başına kendisi havada kalmış bir karakter Sanji. Geçmiş olsun.
Bundan emin değilim çünkü Oda bir karaktere bunları söyletiyse iyi ya da kötü bir şekilde geri dönüş yapıyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık