Warcury iyi hoş abimiz de, o donuk bakışlarla angry birdsdeki domuzlar gibi şapşal duruyor. Bakışlara hareket lazım.
Son düzenleme:
Devin değil, Punk Kayıtları'nın içinde. Yukarıdaki her neyse, eğer Mars'ın hissettiği şey yayın telesalyangozu değilse, siborg falan olabilir. Normal insan olsa "yukarıda biri var" derdi.Devin içinde mi diyorsun? Bu şey başka türlü nasıl dahil olacak?
Çeviride şırıl şırıl diye çevrilmiş. İngilizce de gurgle demiş. Baloncuk değil de bir şeyler akıyor efekti vermiş. Marsın gözü nereye bakıyor tam seçemedim açıkçası. Çizer salyangozu yakın ve aşağıdan göstererek çizdiği için ona bakıyor diye yorumlamıştım.Son sahnede baloncuk sesi duyuyor Mars ve yerdeki Den Den Mushi yerine tam karşısına bakıyor. Spo verenler sanki yukarıya veya başka yöne bakıyor gibi yazdılar, o yüzden millet yukardan Garp-Dragon gibi birinin geleceğini veya Mars'ın yandan Robotu gördüğünü düşündü, spo verenler yanılttı yani.
Hayır bir de altı üstü Barışseverler. Seraphim olsa dediği şey mana kazanacak.Uluslar çok umurunuzda ya...
Bence Seraphimler de dahil buna. Onlar da bir cesit Px neticede ve Kuma hepsinin öncüsü, henüz Bonneyin Seraphimleri kontrol edemeyeceğine dair bir açıklama yapilmadiHayır bir de altı üstü Barışseverler. Seraphim olsa dediği şey mana kazanacak.
Kadimlerde de bilim işleri baya gelişmiş aslında olabilir. Sanji'nin gelişimine Oda çok daha iyi hazırlanmış gibi geliyor bana.. Zoro ve Luffy'ye oranla daha sağlam bir altyapısı var.Kadimlerdeki iyileşme süreci bunun babasının yaptığı deneylerin ileri seviye versiyonuysa Sanji'nin zayıf nokta bulma ihtimali olabilir.
Bundan emin değilim çünkü Oda bir karaktere bunları söyletiyse iyi ya da kötü bir şekilde geri dönüş yapıyor.Yıl olmuş 2024, hala Sanji'den beklentiniz mi var ? Söylediklerini boşver (ki onlar çoktan havada kaldı) başlı başına kendisi havada kalmış bir karakter Sanji. Geçmiş olsun.