Kan farklı, soy farklı, kafan almıyor kasmana gerek yok xDBu onları cengizin soyundan yapar o zaman. Arkadaş ne saçmalıyon.
Adamların kılıç stili bile mirasla geçmiş. Kan bağı varsa soyundan işte. Neyi zorluyon?
Kan farklı, soy farklı, kafan almıyor kasmana gerek yok xDBu onları cengizin soyundan yapar o zaman. Arkadaş ne saçmalıyon.
Adamların kılıç stili bile mirasla geçmiş. Kan bağı varsa soyundan işte. Neyi zorluyon?
Bu onları cengizin soyundan yapar o zaman. Arkadaş ne saçmalıyon.
Doğuştan tek gözlüler mi sadece yoksa sonradan gözü çizdirenlerde ryumadan sayılıyor mu?
Beyler @RedTeroR'ün canını ben sıkabilirim sadece.Zoro’nun babaannesi Shimotsuki değil mi? 2. dereceden akrabası soylu direkt, öyle çok uzak bir bağ yok.
Hakikaten tek gözlü olmak nasıl benzerlik sayılır ya bari doğum lekesi falan olsaydı
Karakterleri retconluyorum cicim demenin japoncası işte...Hakikaten tek gözlü olmak nasıl benzerlik sayılır ya bari doğum lekesi falan olsaydı
Beni Zoro'nun geçmişiyle uğraştırmayın alın bununla oyalanın demenin de aynı zamandaKarakterleri retconluyorum cicim demenin japoncası işte...
Adam hem sbs de geçiştirdi hem çizmedi XD Serinin 2 numaralı karakteri sözdeBeni Zoro'nun geçmişiyle uğraştırmayın alın bununla oyalanın demenin de aynı zamanda