Imudan ceza yese ve sonsuz sürgüne gönderilse nasıl kendi isteğiyle bu cezayı bırakacak. Ihtimali bile yok bana kalırsa, saçmalık.
Arkadaşın teorisini bende üretmiştim ama evet wano şogunu ile bağını atlamışım. Muhtemelen bu zunesha da kadimler gibi yok edilemiyordu o yüzden ceza olarak bir şekilde file dönüştürüldü. Bence cezası file dönüşmek ama başka bir nedenden dolayı kendisi sabit durmayıp sürekli yürüyor. Belki de arıyor. Joyboyu hissedeceği yerleri arıyor. Cezasını kendi isteğiyle bırakamaz ama eğer file dönüştürüldüyse muhtemelen şeytan meyvesi yeteneğiyle oldu ve bunu im gibi biri yaptı. O yüzden im in bilincini kaybetmesini sağlarsa morianınki gibi bazı meyvelerde olduğu gibi eski haline dönebilir. Bu kısım çok sallama olacak ama belki hazır dev gibi olmuşken im e bir tane çakayım, belki ölür bayılırsa normale dönerim diye bile dolaşıyor olabilir. IM de o yüzden yüzeyden bu kadar yüksekte, bir kalenin içindeki bir odada yaşıyordur falan haha.
Momo dan niye emir alıyor acaba benim en çok merak ettiğim kısım o
Belki o dönem wano şogunu yada ihanet eden bir hizmetkârdır. Özür mahiyetinde doğru emirleri yerine getirmek için bekliyordur. Açıkçası hikayedeki öneminden dolayı hizmetçi olmasına yakın değilim ama neden olmasın. Şogun da robot mudur?
bu serinin en sevdiğim yanı farklı noktaları birbirine birleştirerek teorilerle Lego gibi oynamaya imkan sağlaması. Odanın yaratıcılığı azaldı, artık çok tahmin edilebilir ve tekrara oturttu ama en azında bu şekilde kendimizi eğlendirebiliyoruz. Güzel teorileri okuması da eğlenceli.