Zolo önce lucciyi tek başına yensin jinbe kurtarmasa Mars leşini serecektiKizaru'nun şokunu atlatmış amiralciler.
Zoro ile karşılaşacakları günü bekleyelim o zaman
Zolo önce lucciyi tek başına yensin jinbe kurtarmasa Mars leşini serecektiKizaru'nun şokunu atlatmış amiralciler.
Zoro ile karşılaşacakları günü bekleyelim o zaman
Karasakal tayfasına ecel teri döktürmesi bir şey ifade etmez o tayfa her seyden tırsıyor aokiji ye artı yazan bir kısım yok burada.Ben kafası alınmış kuma ve wb görüyorum yonkou tayfasına ecel teri döktürmüş aokiji görüyorum g5 Luffyyi yemeğe muhtaç edip bayıltan kizaru, kaidonun kollarını ve wanonun en güçlü iki kişisini çaba sarf etmeden yenen ryo gördüm ama felç olduklarını görmedim
Dağlarla antrenman yapan fiziksel gücü ile övünen garpla yumruk tokuşturması peki?Karasakal tayfasına ecel teri döktürmesi bir şey ifade etmez o tayfa her seyden tırsıyor aokiji ye artı yazan bir kısım yok burada.
Saturn'den tırsmadılar ama? Aokiji'nin yanında o kadar rahat değillerdi daha çok kişi olmalarına rağmen.Karasakal tayfasına ecel teri döktürmesi bir şey ifade etmez o tayfa her seyden tırsıyor aokiji ye artı yazan bir kısım yok burada.
@MD. Teach ’i bitiren argüman geldi, buna cevap bulamaz.Saturn'den tırsmadılar ama? Aokiji'nin yanında o kadar rahat değillerdi daha çok kişi olmalarına rağmen.
Aynen tek başına Lucci yenemez ZoroZolo önce lucciyi tek başına yensin jinbe kurtarmasa Mars leşini serecekti
Satürnde görünmeyen kısımlara bir miktar bıraktılar göremedigimiz icin rahattilar diye düsündük.Saturn'den tırsmadılar ama? Aokiji'nin yanında o kadar rahat değillerdi daha çok kişi olmalarına rağmen.
Kizaru niye yerde tansiyonu mu düşmüş sğkfğskfğskfşs oglum sitedeki kizarucular cok iyiKaido magmaya düşmeden önce boynuzu kırılıp kalıcı yara almıştı. Bir de Zoro’dan kalıcı yara aldı o ayrı reizllik. Kizaru’da kan yok daha.
Ace ı tek düşürdüğünde law’a pusu atarken bonneyi esir ederken impel down basarken korkmuyorlardı ama işinize geldimi herkesten korkar diyorsunuz yok öyle birşey sadece gücü yetmeyeceğini düşündüğünde korkuyorKarasakal tayfasına ecel teri döktürmesi bir şey ifade etmez o tayfa her seyden tırsıyor aokiji ye artı yazan bir kısım yok burada.
Karasakal tayfasını korkutması artı yazmaz diğer olaylar için degil bu sözüm.Dağlarla antrenman yapan fiziksel gücü ile övünen garpla yumruk tokuşturması peki?