Adamın bir ölmediği kaldı daha nolsun adama aşkfiakfğakfağfkağfksiDostum Kizaru'yu ezecek Kaido 5 dakika dayanamadı Nika'ya. Kizaru sadece 2 damla kan verdi ve hala düşmedi.
Adamın bir ölmediği kaldı daha nolsun adama aşkfiakfğakfağfkağfksiDostum Kizaru'yu ezecek Kaido 5 dakika dayanamadı Nika'ya. Kizaru sadece 2 damla kan verdi ve hala düşmedi.
Kaidou binlerce saldırı yedi ve karşılık verdi, Nika’nın canını yakabilen tek kişi de Kaidou Başgandır ayrıca.Dostum Kizaru'yu ezecek Kaido 5 dakika dayanamadı Nika'ya. Kizaru sadece 2 damla kan verdi ve hala düşmedi.
Sen çok yanlış geldin arkadaş.Yalnız Aramaki’nin kılıç yetenekleri ortaya çıkınca Zorocular çok fena yanlayacak Amirallere şimdiden söyleyim.
Ben felç geçiren amiral görmedim daha çok kan alan görüyorum aokiji olsun akainu olsunKaidou binlerce saldırı yedi ve karşılık verdi, Nika’nın canını yakabilen tek kişi de Kaidou Başgandır ayrıca.
Adam üç saldırı yedi, üçünde de felç geçirdi. Bu amirallerde de gelenek veya eğitimlerde öğretilen teknik falan herhalde. Ölmemek için felç geçiriyorlar. Bu sayede hayatta kalıyorlar.
Görmediğin belli, amiral saldırı gördükten sonra gözlerini kapayıp sayfaları geçiriyorsun muhtemelen. Yoksa defalarca felç geçiren Kizaru ve Sakazuki’yi görebilirdin.Ben felç geçiren amiral görmedim daha çok kan alan görüyorum aokiji olsun akainu olsun
Reis burası Kaido için de geçerli değil mi? Kizaru'da uygulamadığı çizgi film teknikleri bile var Kaido'da.Kizaru'nun ise Nika'ya verdiği hasar bile yok, Kizaru'nun lazerini yuttu Nika, dalga geçip durdu, eline aldı fırdöndürdü, eline aldı mıncıkladı, Kizaru karşı koyup kurtulamadı bile.
Ben kafası alınmış kuma ve wb görüyorum yonkou tayfasına ecel teri döktürmüş aokiji görüyorum g5 Luffyyi yemeğe muhtaç edip bayıltan kizaru, kaidonun kollarını ve wanonun en güçlü iki kişisini çaba sarf etmeden yenen ryo gördüm ama felç olduklarını görmedimGörmediğin belli, amiral saldırı gördükten sonra gözlerini kapayıp sayfaları geçiriyorsun muhtemelen. Yoksa defalarca felç geçiren Kizaru ve Sakazuki’yi görebilirdin.