Bu konuda yalnız olduğumu düşünmüyorum. Serinin en büyük gizemlerinden biri açıklandı, ona rağmen herkes sıradan bir bölüm çıkmış gibi takılıyor. Wano ve retconlar seriyi bitirdi resmen.Artık her şey olur modundasın.
Bu konuda yalnız olduğumu düşünmüyorum. Serinin en büyük gizemlerinden biri açıklandı, ona rağmen herkes sıradan bir bölüm çıkmış gibi takılıyor. Wano ve retconlar seriyi bitirdi resmen.Artık her şey olur modundasın.
Ne açıklandı ?Bu konuda yalnız olduğumu düşünmüyorum. Serinin en büyük gizemlerinden biri açıklandı, ona rağmen herkes sıradan bir bölüm çıkmış gibi takılıyor. Wano ve retconlar seriyi bitirdi resmen.
Reyiz Teach'in yüzüne niye tükürmüyoruz?Boyle bir şey olması imkansız. Eğer olursa Luffy'nin yüzüne tükürelim @Alpamis
Sonradan hatırladım Shirahoshi yüzünden dövüşecekler.Orada da Luffy’nin Nika olduğunu öğrenen Teach hükümetle alakalı birşeyler de bildiği için müttefiki olur.Yani dövüştükten sonra Nika olduğunu öğrenince konu artık kapanır.Boyle bir şey olması imkansız. Eğer olursa Luffy'nin yüzüne tükürelim @Alpamis
Gorosei'nin meyve yetenekleri.Ne açıklandı ?
Sanji bu arc sıçtı zaten, keşke biraz varlık gösterseydi Kizaru'ya karşı.Sanjiye bak hele Zoroya yük diyor sanki tayfayı Big Mom ile muhatap eden onu wanoya kadar getirten ve kaptanını döven kendisi değilmiş gibi burada da tek sorun Zoro gibi davranıyor bir tane fizik tesbiti yaptı o da fos çıktı Vegapunk onun yüzünden ölüyor ve herkesin gördüğü siyah bulutlar hakkında milleti uyarıp boş boş konuşuyor ama icraat yok
Mitolojideki 3 büyük yokai'yi kullanmaması da garip geldi bana. Belki gorosei'lerin de üstünde yokailer vardır.Bunlar meyveleri şeytani ritüel eşliğinde yiyip şeytan meyvesi gücünün ötesinde bir güç edinmişler abi. Ama sanki İmu tarafından yapılmış bu iş. Belki de bu herifler zamanında var olan 20 krallık üyelerindendi. İmu bunlara gücünü kudretini gösterdi ve dedi ki ya yok olursunuz ya ihanet eder size vereceğim güçlerle ölümsüz olursunuz dedi ve bunlar da ihanet etti. Gandhi ihanetin tescilli markalı örneği çünkü. Ama olayları farklı yani. Bunlardaki yenilenme hiçbir zoan uyanışında yok.