Varsa bi' manga sayfası/paneli atabilir misin bir bakıyım. Gözden mi kaçırmışım napmışım..Ateş kesme tekniği ateş üretmeni de sağlıyor. Keserken yakıyor.
Varsa bi' manga sayfası/paneli atabilir misin bir bakıyım. Gözden mi kaçırmışım napmışım..Ateş kesme tekniği ateş üretmeni de sağlıyor. Keserken yakıyor.
Kin'emon yapıyordu.Varsa bi' manga sayfası/paneli atabilir misin bir bakıyım. Gözden mi kaçırmışım napmışım..
Bence dövüşmeme ihtimalleri bile var.Yada kim korsan kral olacak dövüşü olur tayfa dövüşü olmaz.Buna zaman kalmadı çünkü birde Teach’te Nika hikayeleriyle büyüdüyse gidip destek verebilir.Zaten Luffy'nin geldiği noktada adam akıllı dövüşebileceği 3 düşman falan var, onlardan biri Karasakal. Savaşmamalarına imkan yok.
Gorosei'nin ikisini yok etme isteği soy bağlantıları. Vivi falan da o sebeple var. Adamlar geçmişe takıntılı ve korkuyor.
Boyle bir şey olması imkansız. Eğer olursa Luffy'nin yüzüne tükürelim @AlpamisBence dövüşmeme ihtimalleri bile var.Yada kim korsan kral olacak dövüşü olur tayfa dövüşü olmaz.Buna zaman kalmadı çünkü birde Teach’te Nika hikayeleriyle büyüdüyse gidip destek verebilir.
Sanji'ye artı yazarUsopp'a dönüşmüş.
Kiku'nun kolu kesildiğinde kolunu dağlarken falan hatırlıyorum ama ateş keserken ateş üretebildiğini hatırlamadım hiç. Aynı şekilde Zoro Kaido'nun ve BM'nin ateşini kestiğindeki sahnelerde de ateş üretimini hatırlamadım. Bi' bakmak lazım.Kin'emon yapıyordu.
Keserken de üretir, üretememesi için bir neden yok.Kiku'nun kolu kesildiğinde kolunu dağlarken falan hatırlıyorum ama ateş keserken ateş üretebildiğini hatırlamadım hiç. Aynı şekilde Zoro Kaido'nun ve BM'nin ateşini kestiğindeki sahnelerde de ateş üretimini hatırlamadım. Bi' bakmak lazım.
Artık her şey olur modundasın.Keserken de üretir, üretememesi için bir neden yok.